Logimat er ikke i farezonen

Logimat er ikke i farezonen

Udstillingsledelsen for den store logistikmesse i Stuttgart, Logimat, regner med at messen bliver afholdt som planlagt. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag den 2. marts

Messe Stuttgart har udsendt en pressemeddelelse om udsigten til af afholde messen i forhold til den aktuelle situation med henblik på Coronavirus. Heri hedder det blandt andet:

- Robert Koch-instituttet (RKI), Tysklands centrale regeringsagentur med ansvar for sygdomsbekæmpelse og -forebyggelse, vurderer stadig risikoen fra coronavirus for befolkningens helbred i Tyskland som lav til moderat.

De lokale sundhedsmyndigheder i Esslingen ser heller ingen øget risiko for udstillere og besøgende på Messe Stuttgart Conventioncenter og de begivenheder, der er finder sted der i den nærmeste fremtid.

En af de messer som nærmer sig hastigt, er LogiMAT 2020.  Med sine over 1.640 udstillere, er det en af de største logistikmesser i verden. På nuværende tidspunkt er en aflysning ikke på tale. Logimat holder efter planen åbent fra den 10. til 12. marts.

Indtil videre er der da også kun modtaget få aflysninger fra udstillerne og det drejer sig primært om virksomheder fra Kina og Italien.

- Vi koordinerer dagligt med Messe Stuttgart og lokale myndigheder. Vi overholder kravene og instruktionerne fra det lokale kontor for folkesundhed i Esslingen og Kontoret for offentlig orden i Leinfelden-Echterdingen. I fredags den 28. februar bekræftede Esslingen-sundhedsmyndighederne over for os og Messe Stuttgart, at der i øjeblikket ikke er nogen bekymring for at afholde LogiMAT 2020 eller andre messer i Stuttgart, forklarer LogiMAT udstillingsdirektør Michael Ruchty.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

2/3 2020