Logistic Contractor forstærker yderligere i Danmark

Logistic Contractor forstærker yderligere i Danmark

I endnu et initiativ på det nordiske marked har Logistic Contractor Danmark ansat Niclas Flensburg som Senior project manager

Niclas Flensburg kommer fra en stilling som Head of Projects and Installations hos Knudsen Køling, og har over 19 års erfaring i ledende stillinger inden for installationsbranchen, både som konsulent og entreprenør.

- Vi er meget glade for, at Niclas ønsker at være en del af vores udvidede danske initiativ, siger Sandu Nylmon, administrerende direktør for Logistic Contractor Danmark.

- Niclas vil supplere og styrke vores aktiviteter i Danmark med sin erfaring, kompetence og kontaktnetværk. Med Niclas om bord vil spidskompetencen, der findes hos Logistic Contractor i dag, blive yderligere tilpasset det danske marked.

- Jeg sætter pris på, hvordan Logistic Contractor hjælper kunderne med at udvikle og bygge logistikanlæg, der optimerer driften, siger Niclas Flensburg.

- Det er i tråd med, hvordan jeg kan lide at anvende Lean - dvs. maksimere kundefordelen og minimere spild af ressourcer.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

15/10 2019