Move har konferenceplanen klar

Move har konferenceplanen klar

Fremtiden banker på i logistikbranchen - messen Move 2018 i Fredericia samler branchen og fokuserer blandt andet i konferenceprogrammet på de mange udfordringer branchen står over for, både nationalt og globalt set

Den 2. og 3. maj har Messe C Fredericia premiere på Move 2018, Danmarks nye fagmesse for logistikbranchen, og den store forhåndsinteresse tyder på, at messen rammer plet som et udstillings- og konferencekoncept for fremtiden.

Ifølge projektlederen for Move, Jørgen Kronborg, er der både muligheder, udfordringer og endda trusler i vores omverden.

- De rigtig store spillere på logistikmarkedet er ikke danske, og dem er man tvunget til at forholde sig til som dansk aktør. Man må også reagere på de strømninger, der udspringer af et ændret forbrugermønster, og deraf følgende krav til både godsmængder, leveringssikkerhed, leveringshastigheder med videre, siger han.

- I det perspektiv er der åbenlyse fordele ved, at logistikbranchen i Danmark rykker sammen i bussen. Ingen kan klare sig alene i konkurrencen overfor de kræfter, der buldrer frem i verden omkring os. Men typisk er det nødvendige overblik og udsyn begrænset for den enkelte interessent og aktør, der ofte er optaget af den daglige drift og måske ikke har de nødvendige ressourcer til at følge udviklingen og tænke bredt og langsigtet.

Messen indkredser temaer og udfordringer

- Når man som besøgende forlader Move 2018, skal man meget gerne være blevet ’rusket lidt op’ og være inspireret til at tænke over sin virksomhed eller sit job i relation til logistikbranchens nære og fjerne fremtid, fortæller Jørgen Kronborg.  

Moves eksistensberettigelse er at samle et felt af udstillere og et konferenceprogram, der sammen indkredser nogle af de både nære og mere langsigtede temaer og udfordringer, som logistikbranchen har foran sig nationalt og globalt.

- Vi håber, rigtig mange branchefolk vil komme og blive inspireret af den viden, der spredes fra scenerne i konferenceprogrammet, og det værktøj, der kan løse nogle af udfordringerne, repræsenteret ved en bred vifte af udstillere, der har konkrete bud på forskellige løsninger i logistikbranchen, siger Jørgen Kronborg.

Konferenceprogrammet ser såden ud i skrivende stund:

 

Den 2. maj

Klokken:

10.00: HANSENS HISTORIe v/ Bent Jensen

10.30-12.00: RUNDBORDSMØDE v/ Hans Christian Schmidt

KONFERENCEMODUL 1

13.00-13.30

BÆREDYGTIGHED SOM DEN NYE DAGSORDEN v/ Sten Hildebrandt

13.40-14.10: REVOLUTION PÅ LAGERET v/ Dr. Lars Hultén

14.20-15.00: TEKNOLOGIER I DEN GRØNNE OMSTILLING + UDVIKLINGSPERSPEKTIVER v/ Lars Overgaard og Lars Dagnæs

15.10-15.50: FREMTIDENS VEJE + SELVKØRENDE TEKNOLOGIER v/ Andreas Egense og Camilla J. Olsen

 

Den 3. maj

KONFERENCEMODUL 2

09.15-10.45: TIME TO COPY CHINA + VERDENS STØRSTE SUPPLY CHAIN + DANISH E-COMMERCE IN CHINA v/ Christina Boutrup, Mikkel Hippe Brun og Wen Jia

10.55-11.25: ZALANDO’S HISTORIE OG SYN PÅ LOGI­STIK I DANMARK v/ Rene Gert Brix

KONFERENCEMODUL 3

13.00-13.30: GØR DU DIG SELV TILTAGEGENDE IRRELEVANT? v/ Mikael Trolle

13.40-14.10: CYBER KRIMINALITET I LOGISTIK-BRANCHEN v/ Thorsten Foldager Johnsen

14.20-14.50: MOBILE LOGISTIK-ROBOTTER I INDU­STRI 4.0 – MULIGHEDER OG BARRIERER v/ Lars Dalgaard

15.00-16.30: INNOVATIV LOGISTIK VED BRUG AF BIG DATA: HOW TO v/ INFINIT

 

Læs mere om logistikløsninger

5/4 2018