Nilfisk vinder af Den Danske Supply Chain Pris 2018Vinder af Den Danske Supply Chain Pris 2018 - Nilfisk.

Nilfisk vinder af Den Danske Supply Chain Pris 2018

For 24. år i træk uddeles Den Danske Supply Chain Pris. Prisen tildeles en virksomhed, som anerkendelse for at have arbejdet aktivt med Supply Chain og opnået resultater, som er blandt de bedste i branchen

Det er effektivitet.dk, som står bag Supply Chain Prisen, der uddeles på den årlige danske Supply Chain Konference den 19. juni 2019 på MesseC i Fredericia.

I år går Den Danske Supply Chain pris 2018 til Nilfisk for den transformation og de resultater, de har skabt indenfor supply chain området, samt for det meget bevidste design af en stærk platform for den fremtidige udvikling og transformation af Nilfisk.

Dommerkomitéen har blandt andet lagt vægt på:

  • Der er en stærk sammenhæng mellem Nilfisk’s forretningsstrategi og Supply Chain-strategi
  • Eksekvering af en konsekvent og tempofyldt transformation i forlængelse af +30 virksomhedsopkøb og +20 brands
  • Etablering af struktur, centralisering og standardisering baseret på dyb faglig indsigt
  • S&OP netop startet med månedsmøder med stærk beslutningskraft med CEO deltagelse

Dertil fremhæver dommerkomitéen et ærligt, ydmygt og stærkt lederteam. Ved modtagelsen af prisen udtaler Jesper Terndrup Madsen, Executive Vice President for Nilfisk Global Operations:

- Jeg er utrolig stolt af, at vi hos Nilfisk har vundet Dansk Supply Chain Pris 2018. Vi har et fantastisk team i Global Operations i Nilfisk, som arbejder benhårdt på at forbedre strukturer, processer og systemer.  Siden 2015 har vi forbedret vores operative setup markant, og teamet har eksekveret med succes, hvilket har været en væsentlig drivkraft for Nilfisks transformation. Det er i den grad teamets fortjeneste, at vi har fået denne pris.

De sidste fem års vindere af Den Danske Supply Chain Pris er:
2017: Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S (BWSC), 2016: AMBU, 2015: Widex, 2014: Danfoss, 2013: GN Resound

/h

 

Læs mere om logistikløsninger

20/6 2019