Ny fragtfærge bestilt for at sikre væksten

Ny fragtfærge bestilt for at sikre væksten

DFDS har netop bestilt en fragtfærgeyderligere fra det kinesiske skibsværft i Jinling. Det sker for at kunne sikre væksten i ro-ro-segmentet

DFDS har i dag bestilt en fragtfærge (ro-ro) yderligere fra det kinesiske skibsværft i Jinling ved udnyttelse af en option opnået ved bestillingen af tidligere færger fra samme skibsværft.

Fragtfærgen er tilsvarende til de fem tidligere bestilte fragtfærger og er ligeledes designet til at transportere 6.700 lanemeter fragt svarende til omkring 450 trailere. Den store fragtkapacitet reducerer enhedsomkostninger samt miljøpåvirkningen pr. transporteret enhed.

De nye færger vil bidrage til, at vores kunder kan øge deres forretninger og styrke DFDS’ operationelle effektivitet i rutenetværket i Nordeuropa og Middelhavet.

De nye færger vil blive anvendt i rutenetværket afhængigt af kundernes kapacitetsefterspørgsel. De første to nye færger forventes modtaget i begyndelsen af næste år, den tredje og fjerde i anden halvdel af 2019 og de sidste to i første halvdel af 2020.

DFDS’ flådefornyelsesprogram omfatter også to kombinerede fragt- og passagerfærger (ro-pax), der skal leveres i 2021 til anvendelse i det baltiske rutenetværk. For at forøge fragtkapaciteten er to ro-ro færger planlagt til forlængelse, derudover vil en chartret kombineret fragt- og passagerfærge (ro-pax) blive leveret i 2021 til ruterne på Den Engelske Kanal.

Læs mere om logistikløsninger

17/8 2018