Ny logistikdirektør i Jysk

Ny logistikdirektør i Jysk

Den 1. juni 2022 tiltræder Ole Thomsen som ny Executive Vice President Logistics i JYSK. Med sin solide erfaring ser ledelsen frem til, at han bliver en stor gevinst for JYSK

Det bliver et gensyn med Ole Thomsen, når han den 1. juni tiltræder som ny Executive Vice President Logistics i JYSK med ansvar for blandt andet virksomhedens otte store europæiske distributionscentre samt de to nye, der er på vej i henholdsvis Ungarn og Holland.

Ole Thomsen har nemlig tidligere været ansat som Logistics Manager i JYSK i perioden 2003 til 2007 og har dermed kendskab til de grundlæggende værdier i JYSK.

Ole Thomsen er i dag Logistics Director i REMA Distribution Denmark, men har efter tiden i JYSK også næsten 10 års erfaring fra Salling Group, hvor han var Group Vice President, Head of Logistics føtex, Bilka & eCommerce i Salling Group.

Spændende udfordring
Det er er derfor en meget erfaren kollega, der nu overtager det øverste ansvar for logistik i JYSK og samtidig indtræder i virksomhedens øverste ledelse.

- Logistik er helt afgørende for en virksomhed som JYSK. Det er blevet yderligere understreget af de udfordringer, vi har oplevet som følge af coronapandemien. Derfor ser jeg meget frem til at få Ole med på holdet. Med sin solide erfaring bliver han en stor gevinst for JYSK. Det er samtidig en ubetinget fordel for både JYSK og Ole, at han har været her tidligere og derfor har kendskab til virksomheden, selv om JYSK er vokset rigtig meget siden 2007, siger President and CEO i JYSK, Jan Bøgh.

Ole Thomsen glæder sig ligeledes til gensynet med JYSK.

- Jeg har fået en mulighed for at prøve mig selv af i et internationalt miljø som EVP Logistics i JYSK, som har over 3.000 butikker i 50 lande. Det er en super spændende udfordring, som jeg – med et lidt slidt begreb – ikke har kunnet takke nej til, siger Ole Thomsen.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

10/1 2022