Rhenus køber grund i nyopført logistikområde på Sjælland

Rhenus køber grund i nyopført logistikområde på Sjælland

Ejendomsvirksomheden Colliers har formidlet salget af en ca. 103.000 m² stor grund til den tyske logistikspecialist Rhenus Group. Området ligger ved Ringsted sydvest for København og er udlagt til industri og logistik i henhold til den gældende lokalplan

Del artiklen på

Rhenus Warehousing Solutions er en førende partner inden for outsourcing af lagerløsninger inden for Rhenus Group med verdensomspændende markedsdækning. Virksomheden tilbyder intelligente løsninger i hele forsyningskæden, der omfatter mere end 180 lokationer i 23 lande og 4,0 millioner m² lagerplads.

På den nye lokation kommer Rhenus Warehousing Solutions til at ligge ved siden af GLS, DSV, Esbjerg Gods og andre logistikvirksomheder, der ligesom Rhenus har fundet den centrale placering attraktiv.

Det nye industri- og logistiksted, Business Park Ringsted, ligger ved afkørsel 35 på motorvej E20 med en rejsetid på kun 45 minutter til København og Københavns Lufthavn og 60 minutter til Odense. Ifølge Tina Iburg, der har repræsenteret sælger, har området et stort potentiale.

-Business Park Ringsted har potentiale til at blive en vigtig logistiklokation i Danmark og en port mellem Skandinavien og det kontinentale Europa. Derudover har området stor synlighed i forhold til motorvejen, hvor der dagligt passerer mere end 50.000 biler, siger hun.

Grunde solgt på under fire år
Brian Steen Rolighed, der repræsenterer Ringsted Kommune og ansvarlig for grundsalget i området, kan også fortælle om en stor efterspørgsel:

-Den centrale placering midt på Sjælland kan bidrage til, at dette område bliver den nye store transport hub i Danmark. Før vi startede salgsprocessen i slutningen af 2019, vurderede vi, at alle grunde ville være solgt i området i 2035, men det endte med kun at tage under fire år, siger han.

Brian Steen Rolighed påpeger, at den store efterspørgsel understreger vigtigheden af beliggenhed som salgsparameter i grundsalget og tilføjer:

-Desuden tilbyder Business Park Ringsted et grønt og imødekommende miljø med skov og klimasikring i form af naturligt dannede regnvandsbassiner.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

25/4 2023
 • REOLUX DANMARK

  REOLUX DANMARK

  Totalleverandør indenfor lagerinventar
 • Kardex

  Kardex

  Automatiserede lagersystemer der optimerer din lagerlogistik.
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Reoler A/S

  Reoler A/S

  Pallereoler – Lagerreoler og andet Lagerinventar – Helt enkelt!
 • Scan-Flex

  Scan-Flex

  Indret lageret med omtanke - tag Scan-Flex med på råd
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Dan-doors

  Dan-doors

  Sikre og effektive dør- og portløsninger. Kvalificeret rådgivning fra eksperter.
 • Stow Nordic

  Stow Nordic

  Professionelle Lagerløsninger
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning