Scan Global Logistics henter 315 millioner Euro i kapitalindskud

Scan Global Logistics henter 315 millioner Euro i kapitalindskud

I et stærkt konkurrencepræget logistikmarked gennemførte Scan Global Logistics i slutningen af 2019 en succesrig refinancieringsrunde. De positive resultater af den indsats viser allerede de første tegn med den strategiske erhvervelse af Pioneer International Logistics i Australien, der blev afsluttet den 15. januar

Refinansieringen inkluderede en forudgående positiv kreditvurdering fra S&P. Denne rating følger flere år med meget solide økonomiske resultater kombineret med en række nye interessante initiativer såsom etablering af en speciel e-handelsvirksomhed med fokus på end-to-end løsninger rettet mod e-handel og e-tailers, hvilket har skabt betydelig positiv opmærksomhed og interesse fra både kunder og investorer.

- Hele processen har været ekstremt interessant. Vi modtog en meget god kreditvurdering fra S&P - og måske endnu mere interessant lykkedes det os at skaffe kapital svarende til 215 millioner Euro med en mulighed for at øge dette til 315 millioner alt efter behov og performance - udstedt i obligationer.  

- Fra vores perspektiv er dette en klar indikation fra de internationale investorer, om at de ser Scan Global Logistics som en interessant virksomhed, de tror vil fortsætte med at vokse og spille en vigtig rolle i logistik- og forsyningskæden i de kommende år, og at vi samlet set betragtes som en sund investering. Med et stærkere økonomisk fundament, og kapital til rådighed til at udvide, stræber vi efter at øge vores globale fodaftryk og tilbyde endnu bedre muligheder for vores kunder, siger Allan Melgaard, koncernchef hos Scan Global Logistics.

Fra et kundeperspektiv er dette interessant, da logistik fortsætter med at vokse som en strategisk forretningsparameter, og nye tendenser peger mod supplychain-partnerskaber som en stadig mere væsentlig faktor. Noget, som SGL allerede er bredt anerkendt for.

Scan Global Logistics har alle intentioner om at fortsætte væksten og med ny investeringsklar kapital har Scan Global Logistics mulighed for at følge op på de senere års opkøb som IQS Group i Tyskland, IC Logistics i Danmark og Macca Logistics SARL i Afrika . Derudover åbner SGL nye kontorer i lande som Østrig, Holland, Belgien, Tyskland og Myanmar – med den klare ambition at blive en virkelig global logistikudbyder i de kommende år.

-hawin

Læs mere om logistikløsninger

22/1 2020