Schumacher junior kører for Schäfer Mick Schumacher og Michael Mohr fra SSI Schäefer Sales and Marketing

Schumacher junior kører for Schäfer

SSI Schäfer byder Formel-2-racerkører Mick Schumacher velkommen som brand-ambassadør: Den regerende Formel 3-vinder, som i år kører om verdensmesterskabet i Formel 2, har indgået et langsigtet partnerskab med SSI Schäfer

Den 20-årige racerkører, søn af den syvdobbelte Formel 1-verdensmester Michael Schumacher, har for længst skabt sin egen identitet og er, som medlem af det eksklusive felt af racerkørere i Formel 2-mesterskaberne, blandt verdens bedste unge racerkørere. Målet med partnerskabet er klart: Sammen opnår vi topresultater!

Michael Mohr, EVP Sales and Marketing, SSI Schäfer, fortæller:

- Mick har en stor passion, som har imponeret os. Sammen giver vi os fuldt ud, samler erfaringer, griber udfordringerne og arbejder fokuseret på at finde en løsning – det forbinder os som virksomhed med ham. Tro mod vores slogan 'Think Tomorrow.' ser vi altid fremad for at indfri ambitiøse mål for vores kunder.

Mick Schumacher har siden 2016 kørt for italienske PREMA. Den europæiske Formel 3-vinder startede for nylig med at køre i Formel 2 og blev samtidig en del af Ferrari Driver Academy, som udvikler unge talenter. Som 'Young Driver' fik Schumacher i april sin debut i en Formel 1-racer på Bahrains bane for Formel 1-holdene Ferrari og Alfa Romeo Racing.

- Jeg er glad for at kunne byde SSI Schäfer velkommen som partner, - vi har de samme grundværdier: Vi er nede på jorden, stræber efter succes, innovative løsninger samt langsigtet tænkning og handling. 'Think Tomorrow.' – det passer også godt til mig, fortæller Schumacher.
I forbindelse med partnerskabet mellem Formel 2-racerkøreren og logistikspecialisten er der planlagt forskellige tiltag. Mick Schumacher kommer til efteråret til at deltage i en paneldebat til et af verdens største in-house-arrangementer i lager- og logistikbranchen, som vil byde på ekspertdebatter, oplægsholdere og live-demonstrationer af logistiksystemer.

Læs mere om logistikløsninger

27/5 2019