Varner udvider sin AutoStore med Swisslog

Varner udvider sin AutoStore med Swisslog

Varner, en af Nordeuropas største modekoncerner, har valgt Swisslog som partner i forbindelse med udvidelsen af sit europæiske lager i Vänersborg

Det automatiserede lager blev bygget i samarbejde med Swisslog og taget i drift i 2016. Allerede tre år senere skal anlægget udvides med yderligere automation.

- Allerede da centrallageret i Vänersborg blev bygget, var der gjort klar til yderligere udvidelser inden for bygningens mure. På grund af vores kraftige vækst på e-handelsområdet er vi nu nødt til stort set at fordoble vores AutoStore-anlæg, siger Anders Eriksson, som er Supply Chain Director hos Varner.

Udvidelsen indebærer, at det eksisterende AutoStore-anlæg – en automatisk robotløsning til kasser – udbygges fra en kapacitet på 60.000 kasser om dagen til 116.000 kasser om dagen, og anlægget bestykkes med i alt 224 robotter.

Samarbejdet med Swisslog har også omfattet udviklingen af et helt nyt design af arbejdsstationer til plukning og pakning, lagerplacering, returhåndtering og håndtering af hængende produkter. Anlægget udvides derudover med yderligere otte arbejdsstationer til plukning og pakning, fire stationer til returhåndtering, 24 sorteringsstationer samt yderligere linjer.

- Lageret blev designet og bygget med de højeste ambitioner, og nu skal det blive endnu bedre. Vi har et utroligt tæt og tillidsfuldt samarbejde med Swisslog, som løbende tager sig af anlæggets tekniske drift. På baggrund af dette var det en selvfølge, at den aktuelle udvidelse skulle gennemføres sammen med Swisslogs dygtige medarbejdere, forklarer Anders Eriksson.

Varners automatiserede lager inkluderer, ud over AutoStore-løsningen, også to højlagre til henholdsvis paller og let gods, linjer til henholdsvis paller og let gods, arbejdsstationer til plukning og pakning, interne leverancer, returhåndtering, en løsning til hængende produkter og en cross belt sorter. Hele processen er datadrevet og drives af Swisslogs WMS SynQ – "Synchronized Intelligence" i kombination med Varners egen WMS.

-hawin

 

 

Fakta om Varner
Varner er en af Nordeuropas største modekoncerner og har cirka 11.000 medarbejdere og 1.500 butikker i otte lande: Norge, Sverige, Finland, Danmark, Island, Polen, Tyskland og Østrig. Koncernen omfatter de 11 modekæder Bik Bok, Carlings, Cubus, Days Like This, Dressmann, Dressmann XL, Urban, Volt, Wow, Levi’s Store og Nike Store.

Om Swisslog Logistics Automation

Virksomhedens løsninger intralogistikløsninger med robotter, og data-drevne og fleksible automatiserede løsninger, skaber værdi for kunderne. Swisslog hjælper virksomheder med at optimere lager- og distributionscentre med fremtidens automatiserede løsninger og software. Turnkey tilbud omfatter rådgivning, systemdesign og implementering samt livslang service til kunder i mere end 50 lande.
Swisslog er en del af KUKA-koncernen, og man er global leverandør af intelligente automatiseringsløsninger med over 14.000 ansatte over hele verden.

Læs mere om logistikløsninger

1/8 2019
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Lindab

  Lindab

  Industriporte. Stærke og energirigtige porte. Dansk produceret med kort levering
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Hans Høj Lagerinventar

  Hans Høj Lagerinventar

  Lagerinventar til kontor, produktion og lager.
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning