Vækstboom i Palomat

Vækstboom i Palomat

Markedets stigende fokus på arbejdsmiljø og medarbejdersikkerhed har ikke kun betydet en stigende international efterspørgsel hos Morsvirksomheden. Den øgede interesse for pallemagasiner har medført en udvidelse af medarbejderstaben på 40 % det sidste halvandet år og sat yderligere vækst på programmet

Med mere end 25 års erfaring er Palomat i dag en stærk spiller på markedet samt den foretrukne leverandør inden for automatisk pallehåndtering.

Det øgede fokus på arbejdsmiljøet og medarbejdernes trivsel er uden tvivl en tendens, som de mærker hos Palomat. Markedet higer efter innovative løsninger til at optimere og effektivere arbejdsgangen med håndtering af tomme paller.

- Aldrig før har vi oplevet en så stor international efterspørgsel på vores pallemagasiner - vores forhandlernetværk har nu spredt sig til nye markeder som f.eks. Rusland, Indien og Sydafrika. Derfor har vi haft hårdt brug for flere hænder i både konstruktion, salg og marketing. Teamet vokser, og vi er stolte af, at vi, som lokal virksomhed med vores vækst, har skabt 6 nye arbejdspladser”, fortæller Majbritt Svane, Area Manager hos Palomat.

De 6 nye medarbejdere, der har været en del af teamet det sidste halvandet år, oplever hver især, at Palomaten i højere grad bliver efterspurgt på det internationale marked. Det er en udvikling som salgskoordinator Lene Bak Pedersen kan nikke genkendende til:

- Jeg oplever tydeligt, at det sunde arbejdsmiljø er blevet mere 'moderne' -  flere lande bl.a. i Sydeuropa efterspørger løsninger, der skåner medarbejderne for manuelle løft. Desuden modtager vi flere og flere henvendelser fra kunder i nye lande, der ønsker at opkvalificere arbejdsgangen med Palomat.

Nye vækstmuligheder og drømme i kikkerten
At drømme stort og tænke nye muligheder er en vigtig del af Mors virksomhedens DNA. Det øgede internationale fokus på arbejdsmiljø har åbnet dørene til nye markeder og sætter yderligere vækst på dagsordenen.

- Vi forventer en omsætningsvækst på 30% i det kommende år, hvor vi fortsat fokuserer på at levere innovative maskiner, der optimerer kundernes pallehåndtering, og det styrker vores position som kundernes foretrukne leverandør. Væksten vil forhåbentlig også gøre plads til endnu flere hænder i teamet, tilføjer Area Manager Majbritt Svane.

Fakta om Palomat
Pallemagasinet PALOMAT er et dansk produkt og er blevet produceret i Danmark siden 1992. Pallemagasinet sælges gennem forhandlere, der findes i de fleste europæiske lande, USA og Australien. Palomat er verdens største producent af pallemagasiner,har produceret mere end 10.000 pallemagasiner til levering worldwide og er en selvstændig afdeling hos virksomheden BILA A/S.

-lipe

Læs mere om logistikløsninger

29/1 2019