WMS-systemet Logia skal styre Danmarks første sengeautomater på det nye sygehus i Gødstrup

WMS-systemet Logia skal styre Danmarks første sengeautomater på det nye sygehus i Gødstrup

Sengeautomaterne skal sikre en hurtig og enkel sengelogistik på det nye supersygehus samt spare plejepersonalet en masse tid, som i stedet kan bruges på patienterne

WMS-systemet Logia skal styre fire Hospimater (sengeautomater) til vertikal opbevaring og transport af patientsenge i det nye DNV-Gødstrup sygehus.

Den nye lagerteknologi betyder, at sygehuset kan lave hurtige sengeskift mellem indlæggelser og undgå, at senge fylder på gangene.

Det sparer både plads på afdelingerne og kostbar tid, som i stedet kan bruges på sygehusets patienter.

Hospimaterne er placeret i fire tårne i sygehusbygningen, så de er tilgængelige fra flere etager. På hver etage vil der være en skærm, hvorpå personalet kan tilgå Logia, og en åbning til Hospimaten, hvor personalet kan modtage rene senge og aflevere urene senge.

Levering og afhentning af senge bestilles direkte i Logia, som har fuld kontrol og sporbarhed over sengene. Der er altid rene senge tilgængelig, og brugte senge sendes automatisk til sengevask. 

Projektet afleveres til kunden i første halvår af 2021, så sengeautomaterne er klar til, det nye sygehus går i drift senere på året.

-hawin

 

Læs mere om logistikløsninger

25/1 2021