Jakob Klausen er ny Area Sales Manager hos Door System

Jakob Klausen er ny Area Sales Manager hos Door System

Jakob Klausen er ansat hos dørproducenten Door System som Area Sales Manager med ansvar for Sjælland

Jakob Klausen, 48 år, er ansat hos dørproducenten Door System som area sales manager med ansvar for Sjælland.

Han er oprindelig uddannet elektriker og har solid teknisk erfaring efter 19 år som servicetekniker i forskellige portvirksomheder og også en periode med egen virksomhed.

De sidste to år har han været salgs- og produktansvarlig for elektroniske produkter. Jakob Klausen skal primært varetage kontakten til virksomheder inden for fødevareindustrien og den farmaceutiske industri.

 

Om Door System A/S

Door System udvikler, producerer og monterer døre og porte til fødevareindustrien, den farmaceutiske industri og detailhandlen. Lige siden starten i 1998 har det været virksomhedens grundfilosofi, at dørløsningerne skal være af allerhøjeste kvalitet. Det betyder også, at virksomhedens løsninger måske ikke umiddelbart er de billigste på markedet. Men høj driftssikkerhed og store besparelser i energiforbrug og vedligeholdelsesudgifter gør det til en favorabel investering set over den samlede levetid.

Alle døre og porte udvikles og produceres på den nye fabrik i Hørning, hvor dygtige medarbejdere, der gennem mange år har sikret sig stor viden og indsigt, er en af de væsentligste årsager til den høje kvalitet. Virksomheden har egne servicemontører og tilbyder fuld skala serviceaftaler. Door System har nu distributør i England og Sverige, som er virksomhedens væsentligste eksportmarkeder.

Læs mere om porte

18/5 2021