Nagel Danmark overtager hele aktiekapitalen i Nagel Liller

Nagel Danmark overtager hele aktiekapitalen i Nagel Liller

Nagel Danmark A/S overtog per 1. april 2018 100% af aktierne i joint venture selskabet Nagel Liller A/S. Det er et strategisk og afgørende skridt i retningen af at samle virksomhedens kompetencer samt styrke positionen på markedet som førende levnedsmiddellogistiker i Danmark

I april 2017 blev Nagel Liller etableret som et joint venture med det mål at imødekomme markedets krav om en tættere geografisk tilknytning til det danske marked og dermed at være tættere på kunderne. Nu forenes og styrkes kompetencerne for endnu bedre at imødekomme kundernes krav og styrke virksomhedens position på markedet.

Nagel Danmark’s aktieandel i Nagel Liller var hidtil 62,5%. De to øvrige aktionærer Thomas Bender-Lindahl Christensen og Peter Kristian Kristensen har solgt deres aktieandele til Nagel Danmark. De vil dog også fremover være aktive i selskabet.

Thomas Bender-Lindahl Christensen forbliver i en ledende funktion i virksomheden. Peter Kristian Kristensen forsætter med salg.

For Nagel Danmark A/S er denne overtagelse af aktiekapitalen et vigtigt skridt for at kunne tilbyde kunder og medarbejdere en god stabilitet i fremtiden. Gennem denne konsekvente samling af kompetencerne og ved at udnytte disse endnu bedre på tværs opnås større stabilitet for medarbejderne samt kvalitetsforbedringer for kunderne.

Nagel Liller har specialiseret sig i nationale distributions- og lagerløsninger til levnedsmiddelindustrien inden for alle temperaturområder - fra tørgods til frosne fødevarer.

Virksomheden har omkring 300 medarbejdere på adresserne i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov. Nagel Danmark har hovedkontor i Padborg og beskæftiger sig med internationale trafikker til og fra Skandinavien.

-hawin

Læs mere om spedition

12/4 2018