Emissionsfri levering til en million danskere

Emissionsfri levering til en million danskere

Bring omstiller flere steder til el, og når nu en million danskere med deres emissionsfrie leveringer. Det er en vigtig milepæl på vejen mod at blive fossilfri i Danmark i 2025. I oktober blev hovedstadsregionen grønnere, og nu udvider man blandt andet til Fredericia, Vejle og Kolding

I oktober sidste år blev Bring emissionsfri i hovedstadsområdet. Nu er yderligere fire elbiler hentet ind, og man når dermed en million danskere med emissionsfri levering.

- Nu når vi ud til mere end hver sjette dansker med vores emissionsfrie pakkeleveringer. Bare ved at udskifte til el i Københavnsområdet sparer vi over 94 ton kuldioxid årligt - det svarer til cirka samme mængde kuldioxid, som hvis over 40 biler holdt stille i et år - og så har vi ikke regnet de nye lokationer med, siger Bjarne Lauritsen, director of operations hos Bring i Danmark.

De steder, hvor Bring nu også leverer emissionsfrit med elbiler, er Fredericia, Vejle, Kolding, Sjølund, Hejls - hvilket vil sige cirka 180.000 indbyggere. Tidligere har Bring omstillet til emissionsfri levering i København, Valby, Frederiksberg, Glostrup, Greve, Ishøj, Brøndby, Rødovre, Tårnby samt Dragør og på Samsø.

Stærkt år for den nordiske koncern
Posten Norge-koncernen, som Bring er en del af, har netop udgivet sin års- og bæredygtighedsrapport.

Den viser, at koncernen har reduceret udledningen af kuldioxid med tolv procent i 2021 - og med hele 51 procent siden 2012. Samtidig viser Posten-koncernen et riktig godt driftsresultat på 1.525 millioner kroner.

– Det er et resultat, vi er meget stolte af, især da vi også er vokset kraftigt i løbet af de seneste ti år. Vi er stolte og glade – men vi er ikke tilfredse. I Danmark er vores mål, at vi udelukkende skal tilbyde fossilfrie leveringer om tre år, siger Bjarne Lauritsen.

-hawin

 

Nøgletal for Posten Norge - koncernen helåret 2021 (2020 tal i parentes)

  • Omsætning (MNOK): 24 716 (23 996)
  • Justerede driftsresultat (MNOK): 1 525 (1 423)
  • Soliditet (%): 39,7 (37,5)
  • Afkast af investeret kapital / ROIC (%): 16,4 (14,1)
  • Rentabilitet af egenkapitalen efter skat (%): 14,5 (16,4)

Læs mere om transport & distribution

25/3 2022

Flådestyring

Fødevaretransport

Messer

National distribution

National Transport

Pakkedistribution

Ruteoptimering

Tempereret lager logistik

Transportstyring

Truckterminaler

Tilføj dit firma her.
Send en mail.