DEKRA Erhvervsskole i Brøndby flytter i nye lokaler

DEKRA Erhvervsskole i Brøndby flytter i nye lokaler

DEKRA Erhvervsskole i Brøndby er vokset ud af sine lokaler. Derfor er de netop flyttet i større lokaler med plads til endnu flere elever

For at gøre plads til de 100 elever som er målet for sommerens optag, er DEKRA Erhvervsskole flyttet i nye og større lokaler på Sdr. Ringvej 55 i Brøndby.

Den nye adresse er kun et stenkast fra erhvervsskolens oprindelige lokation, hvor DEKRA fortsat udbyder kurser inden for blandt andet transport og ledelse.

- Vi er vokset ud af vores lokaler. Derfor har vi fået nye og lækre lokaler, så vi fremover kan tilbyde uddannelsen til endnu flere elever, siger Anja Brauner-Kristiansen, direktør i DEKRA Erhvervsskole.

Det nye sted har lyse, store lokaler med gode forhold for eleverne. Der kommer blandt andet til at være et fedt fællesrum, hvor der er mulighed for at hænge ud og spille bordfodbold. Eleverne får også deres eget køkken, hvor der er fri kaffe og morgenbrød hver morgen.

Hos DEKRA Erhvervsskole er den gode relation mellem elever og ansatte utrolig vigtig. Derfor er klasselokaler, lærerværelse, administration og ledelse tæt forbundet i de nye lokaler.

- Det fungerer godt både fagligt og socialt for relationen mellem elever og ansatte, forklarer Anja Brauner-Kristiansen. 

-hawin

Læs mere om uddannelse

25/5 2021