Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikkenDAN-doors har leveret 12 højisolerede hurtigporte til den norske logistikvirksomhed Kollys nye frostrum til dagligvarer.

Højisolerede hurtigporte effektiviserer logistikken

Norske Kolly får styr på logistikken på frostlageret med 12 højisolerede High Speed porte fra danske DAN-doors

Den norske logistikvirksomhed, Kolly, har specialiseret sig i distribution af varer til dagligvarehandlen, herunder Rema 1000, UnoX og 7-eleven.

De har travlt og har derfor opgraderet deres lagerhal i Morobro med et nyt frostrum, bygget og monteret af den norske entreprenør Svalinn, som er specialist i at bygge kølerum til madindustrien.

Logistikcentret i Morobro er omdrejningspunktet for Kollys distribution, og Svalinn har udstyret det nye frostrum med DAN-doors’ højisolerede High Speed porte, som er udviklet specifikt til frostrum med meget trafik. 

Patenteret lamelsystem
Portene har et patenteret lamelsystem, som sikrer, at de kan modstå temperaturer helt ned til minus 30 grader uden at fryse til.

For Kolly betyder det, at de med blot en enkelt port per åbning kan skabe et smidigt work flow med optimale betingelser for at opretholde høj effektivitet i deres travle logistikhal og på samme tid minimere det dyre kuldetab.

De nye højisolerede portes lynhurtige åbne- og lukkehastighed betyder, at de er med til at minimere energiforbruget.

Netop denne feature er unik, da DAN-doors producerer High Speed porte med 100 millimeter tykke isolerede lameller.

Ifølge DAN-doors er man den eneste dørproducent i verden, som laver den type porte.

Med portene har Kolly dermed fået en løsning, som både sikrer dem høj effektivitet i deres lagerhal og samtidig minimerer både energiudgifterne og udgifterne til service, reparationer og vedligehold.

Derudover reducerer løsningen investeringsudgifterne fra to til én port per åbning.

Lynhurtig åbne- og lukkehastighed
De fire meter høje porte har en åbnehastighed på blot 2,5 sekunder.

I et stort frostlager med minus 25 grader har hver eneste åbning stor betydning for energiforbruget, da den kolde luft strømmer ud, og kompressoren skal arbejde på højtryk for hurtigt at genoprette den tabte kulde.

Den lynhurtige åbne- og lukkehastighed hjælper til at minimere driftsudgifterne.

På den måde har Svalinn nu overdraget et hypermoderne og højfunktionelt logistikcenter med en lang række intelligente og avancerede løsninger.

Det giver Kolly alle muligheder for at drive deres forretning så effektivt, økonomisk og bæredygtigt som muligt.

Kompromisløs effektivitet
Til logistikcentret i Morobro er der valgt grå porte, som matcher bygningen, og alle 12 porte er udstyret med automatisk betjening, som gør det muligt for Kolly at sikre smidighed og effektivitet uden at gå på kompromis med sikkerheden for deres ansatte.

DAN-doors har tidligere leveret de patenterede højisolerede High Speed porte til flere andre af de største logistikvirksomheder i verden, herunder DSV og Nagel-Group.

-hawin

26/4 2024
  • Portstyring med digital platform optimerer vareflowet

    Portstyring med digital platform optimerer vareflowet

    industriporte ›DCC 80 er navnet på den nye portstyring fra Novoferm. Producenten af industriporte og -ramper optimerer dermed muligheder at skabe optimale portløsninger, som brugerne selv kan administrere
  • Når porte og logistik taler samme sprog

    Når porte og logistik taler samme sprog

    industriporte ›Insight er ASSA ABLOYs nye digitale platform til porte og dockingløsninger, som giver brugeren mulighed for at overvåge alle sine enheder. På den måde er Insight med til at optimere og effektivisere intralogistikken
  • Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    Heras ansætter første Country Manager i Danmark

    industriporte ›Leverandøren af hegn og porte har ansat Morten Erikstrup som ny Country Manager i Danmark. Med erfaring fra en stilling som salgsdirektør i Spæncom A/S skal han bidrage til at løfte virksomhedens samlede brand-position
  • Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    Myretæt specialdør til farmaceutisk produktion

    industriporte ›DAN-doors har på forespørgsel fra og i samarbejde med en kunde udviklet en myretæt specialdør til medicinalindustrien
  • Ny hængslet branddør til frostrum

    Ny hængslet branddør til frostrum

    industriporte ›Door System kan nu også tilbyde hængslede EI260-C branddøre til frostrum. Den nye branddør er blevet brandtestet hos DBI
  • Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    Ny montør hos DAN-doors’ Team Øst

    industriporte ›Søren Christoffersen er ny montør hos DAN-doors og indgår i Team Øst med virke på Sjælland
  • Mere oppetid på læssebroen

    Mere oppetid på læssebroen

    industriporte ›Næste generation af ASSA ABLOYs læssebroer hæver barren i selv de mest barske miljøer, hvor stor driftseffektivitet er påkrævet
  • Velkommen til Dual Drive-æraen

    Velkommen til Dual Drive-æraen

    industriporte ›ASSA ABLOY Entrance Systems lancerer ledhejseport til lager- og logistikindustrien med innovativ teknologi, der, ifølge portproducenten, kan revolutionere portløsningerne hos brugerne i industrien