jungheinrich banner
jungheinrich banner

 

StayFreshBox bevarer fødevarernes friskhed

StayFreshBox bevarer fødevarernes friskhed

StayFreshBox er et nyt online univers målrettet producenter og leverandører af fødevarer i Danmark. Det er udviklet af Styropack, som har en lang tradition for at designe og producere fødevareemballager i isolerende skumplastmaterialer - airpop

Fødevarer af høj kvalitet står højt på dagsordenen for både danske forbrugere og for vores eksportmarkeder. I Danmark er vi stolte af vores høje krav til fødevaresikkerhed. Og danskerne forholder sig til god kvalitet. Danmark er i dag et af de lande i verden, hvor forbrugerne prioriterer økologi og friske fødevarer fra lokale danske producenter højest.

StayFreshBox er et nyt online univers målrettet producenter og leverandører af fødevarer i Danmark. Det er udviklet af Styropack, som har en lang tradition for at designe og producere fødevareemballager i isolerende skumplastmaterialer - airpop.

Ideen til StayFreshBox opstod hos Styropack affødt af forespørgsler efter nemme og enkle emballageløsninger til håndtering af en stigende efterspørgsel efter convenience fødevare- og måltidsløsninger uden at gå på kompromis med holdbarhed og kvalitet.

Kvalitetsoplevelsen af fødevarer kan reduceres hvis varerne har været udsat for temperatursvingninger og stød under transport og opbevaring og risikoen for unødig madspild øges markant.

StayFreshBox universet skal rådgive og inspirere brugerne af airpop boxene - uanset om man forarbejder frisk fisk, dyrker eller forhandler friske grøntsager, leverer måltidsløsninger via e-handel eller catering virksomhed. Det er Styropacks mål at skabe værdi og støtte med erfaringer indenfor emballering af fødevarer.

Termokassen, som den kaldes i 'folkemunde' er en optimal løsning for opbevaring af friske fødevarer 'på farten' og fungerer i princippet som et mobilt køleskab.

I StayFreshBox universet vil Styropack derfor  inspirere og rådgive i forhold til typer af StayFresh løsninger indenfor sortimentet af termoboxe. Virksomheden tilføjer løbende relevant information, tips og råd. i form af f.eks. analyser og rapporter.

For at gøre det nemt at finde relevant information, har man inddelt StayFreshBox universet i målgrupper.

Virksomheden opfordrer da også kunder og andre interesserede til at følge med på Facebookgruppen, StayFreshBox, hvor man løbende vil inspirere og give relevant viden i forhold til opbevaring og transport af friske fødevarer.

Fordele ved StayFreshBox:

  • Stabelbar
  • Høj isoleringsevne
  • Bredt sortiment
  • Høj stablestyrke
  • Vand- og fugtafvisende
  • Flere kvalitetsniveauer
  • Fødevaregodkendt

 

-hawin

Læs mere om transportemballage

8/6 2017