Tre nominerede til Årets bedste IoT-løsning

Tre nominerede til Årets bedste IoT-løsning

Virksomhederne Aguardio, Clevertrack ApS og WasteHero ApS er med i slutspurten til prisen, som for første gang bliver uddelt i samarbejde mellem messen EOT - Electronics of Tomorrow - og Nordic IoT Center. Vinderen kåres på messen i Messecenter Herning, som byder på et væld af events og udstillinger i næste uge

Udover prisoverrækkelse har EOT premiere på den verdenskendte konference 'The Things Conference on Tour', som for første gang besøger Skandinavien den 1. og 2. september.

Her vil førende eksperter give et dybdegående indblik i LoRaWAN-teknologiens potentialer gennem både udstilling, workshops og prominente oplægsholdere, der blandt andre tæller californiske Semtechs Senior Director Richard Lansdowne og VP Sales & Business Development EMEA Christian Ulrik fra TEKTELIC Communication Inc.

Og tillige med alle de øvrige events og udstillinger, kan messegæsterne i år møde den nidobbelte Le Mans-vinder og motorsportsstjerne, Tom Kristensen, som på messens åbningsdag, den 31. august vil holde et opæg om elektronikkens betydning for motorsporten og dykker ned i elektronikkens udvikling inden for den hæsblæsende sportsgren.

EOT - Electronics of Tomorrow finder sted 31. august- 2. september 2021 i MCH Messecenter Herning.

Læs mere om messen

-lipe

Læs mere om datafangst

23/8 2021