Adapto Danmark får ny direktør

Adapto Danmark får ny direktør

Henrik Rydiander er netop blevet udnævnt som ny administrerende direktør hos Adapteo Danmark. Med sig bringer han en solid erfaring fra byggebranchen, et stort fokus på bæredygtighed og en lyst til at udfordre rammerne

Hos Adapteo Danmark er der rigtig god gang i leverancerne, ikke mindst takket være COVID-19, som har krævet hurtig og fleksibel opsætning af pavilloner til test- og vaccinationscentre.

Senest har leverandøren af fleksible pavillonløsninger desuden fået en rekordstor ordre på 30.000 kvadratmeter pavillonbygninger til Femerns håndværkerby.

I april valgte Adapteo at indsætte Henrik Rydiander som ny administrerende direktør for det danske selskab, og han kommer dermed til at stå i spidsen for at opnå de ambitiøse målsætninger om bæredygtig vækst.

En actionman, der udfordrer rammerne

Henrik Rydianders CV vidner om mere end 20 års erfaring fra byggebranchen, senest som COO hos den danske glasvægsudbyder DEKO.

Udover COO-rollen, har han bestridt en række ledende roller hos DEKO, blandt andet som administrerende direktør for DEKO i Indien. Med en uddannelse som tømrer har Henrik desuden en vigtig praktisk erfaring fra marken med sig i baglommen.

Den nye direktør kalder sig selv for en slags ’actionman’ i den forstand, at han får ting til at ske:

- For mig er det en stor motivationsfaktor at være med til at skabe fremdrift og samtidig kunne sætte mit eget præg på tingene, så de eksisterende rammer bliver udfordret. Adapteos kunder kan forvente at møde en jordnær direktør med begge ben plantet i byggepladsen, der meget gerne vil høre fra dem, hvordan tingene hænger sammen, og hvordan vi kan gøre tingene endnu bedre.

- Det er mit erklærede mål, at Adapteo ved hjælp af proaktive samarbejder fortsat skal være den foretrukne samarbejdspartner, når det kommer til fleksible pavillonløsninger, siger Henrik Rydiander.

Med bæredygtighed i fokus

- Den absolut største udfordring i byggebranchen lige nu er at sikre en bæredygtig udvikling. Med sine miljøvenlige, energibesparende og cirkulære løsninger ser jeg i høj grad Adapteo som en virksomhed, der kan være med til at bidrage til bæredygtige samfund i samarbejde med vores kunder. Jeg ser frem til at tilbyde kunderne endnu flere muligheder for at tænke bæredygtighed ind i deres projekter, fortæller Henrik Rydiander.

Udover at se frem mod mødet med kunder og partnere, så glæder Henrik Rydiander sig til et tæt samarbejde med kollegerne i Adapteo Danmark.

Den nye administrerende direktør har altid vægtet tillid og teamwork blandt medarbejderne meget højt. Det kommer konkret til udtryk i en filosofi om, at alle i virksomheden er præcis lige vigtige uanset titel eller ansvarsområde, og at alle derfor skal føle, at de gør en forskel.

-hawin

Læs mere om lagerhoteller

19/4 2021