Apport er rykket ind i nye lokalerDet er her på toppen af bygningen, Apport holder til.

Apport er rykket ind i nye lokaler

Et stigende antal medarbejdere, mange nye kunder, og bugnende ordrebøger – eller sagt med andre ord, vækst – har gjort det nødvendigt for Apport at flytte til nye lokaler

Det går godt for virksomheden Apport, der udvikler og leverer lagerstyringssystemer. På 20 år er virksomheden gået fra at have tre til 45 ansatte og i takt med at antallet af kunder stiger, skal der flere hænder og kloge hjerner til, og dermed ansættes nye dygtige medarbejdere.

Eftersom der ikke længere var fysisk plads til udvidelse i de tidligere lokaler, har Apport været på udkig efter et nyt domicil, der skulle ligge centralt både i forhold til ansatte og samarbejdspartnere. Her fandt man frem til Vindrosen 41 i skønne Risskov i det nordlige Aarhus.

Over 100 kunder i Europa

Siden starten har Apport oplevet en positiv vækst og har nu over 100 kunder i hele Europa. I 2018 blev der etableret et datterselskab i Sverige – Apport Systems AB, og med et udviklingskontor i Polen kan Apport servicere kunder i lande over hele Europa.

I december 2019 valgte Apport at etablere et datterselskab i Norge og fik fast adresse i Stabekk lidt udenfor Oslo og i januar 2020 blev den første norske medarbejder ansat – et kendt ansigt fra branchen, Maiken Therese Kallesen som Business Development & Sales Manager.

Helt nye lokaler på Vindrosen i Aarhus

I maj måned gik indretningsarkitekterne i gang med at indrette de nye lokaler i Apports brandfarver. Formålet er at skabe et miljø for de ansatte med farver, der er behagelig for øjnene og med hyggelige omgivelser. Konceptet er bæredygtigt og bærer præg af at virksomheden arbejder med logistik og lagerstyring. 1. august rykkede man så ind.

I den helt nye bygning ved Risskov Brynet med adressen Vindrosen 41 er der god plads til både nuværende og kommende medarbejdere. Og så er der en fantastisk udsigt over Aarhus bugt og god forbindelse til både offentlig transport og motorvej.

-hawin

 

Læs mere om lagerstyring

6/8 2020