Afsluttet handel: Rhenus Warehousing Solutions har overtaget DKI

Afsluttet handel: Rhenus Warehousing Solutions har overtaget DKI

Rhenus Warehousing Solutions har overtaget den danske specialist inden for tredjepartslogistik DKI Logistics A/S og dets lagerinvesteringsselskab DKI Automatic A/S, samlet benævnt 'DKI'. Nu, hvor alle formaliteter er på plads, er DKI officielt en del af Rhenus Group

Efter offentliggørelsen af aftalen om overtagelse af det danske selskab DKI i august underskrev de ansvarlige ledere i sidste uge endelig kontrakten. Den tidligere CEO Preben Borregaard fratræder med øjeblikkelig virkning. René Møller Klausen, der hidtil har været COO i DKI, afløser ham som CEO. Den officielle afskedsfest for Preben Borregaard, og den første begivenhed for at markere det kommende samarbejde med Rhenus, blev begge afholdt i samme uge.

-Vores værdier passer perfekt sammen. Det at være en del af Rhenus Group giver vores virksomhed hidtil usete muligheder, som vi ikke har haft før, siger René Møller Klausen om perspektivet.

 René Møller Klausen, der hidtil har været COO i DKI, har overtaget jobbet som CEO.

Kunderne i Danmark drager fordel af alle serviceydelser
DKI, der er specialist i tredjepartslogistik, er specialiseret i komplette løsninger til lager og forsyningskæde og leverer skræddersyede værdiskabende serviceydelser. De intralogistiske serviceydelser, der tilbydes på de syv lagre, er højt automatiserede.

Ved at gøre DKI til en del af Rhenus Group kan kunderne i Danmark nu drage fordel af hele Rhenus Groups udbud af serviceydelser, ud over hvad DKI kan tilbyde dem. Det omfatter ikke kun lagertjenester med en lagerplads på 3,5 millioner kvadratmeter, men også en lang række andre løsninger - f.eks. forskellige former for transport til lands samt et luft- og søtransportnet, der dækker hele verden.

Takket være sammenlægningen af deres omfattende serviceporteføljer kan Rhenus Warehousing Solutions og DKI sammen tilbyde deres kunder skalerbare løsninger af høj kvalitet.

-Det logiske skridt er derfor at organisere vores markedsadgang til de nordiske lande sammen med DKI. Vi vil gerne byde alle DKI's kunder, medarbejdere og partnere hjerteligt velkommen i Rhenus-familien, siger Andreas Plikat, General Manager Rhenus Warehousing Solutions, om udbygningen. Det nye forhold til DKI vil ikke blot udvide det europæiske netværk for Rhenus Warehousing Solutions geografisk, men også lægge større vægt på varehåndtering inden for dagligvarehandel og sundhedssektoren.

-lipe 

Læs mere om logistikløsninger

10/11 2022