transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

Boozt fortsætter med at udvide

Boozt fortsætter med at udvide

Verdens største AutoStore-anlæg, beliggende hos Boozt i Ängelholm i Sverige, øger nu kapaciteten yderligere. Element Logic, der også er aktiv på det danske marked, står bag udvidelsen

Boozt er en førende og hurtigvoksende teknologivirksomhed, som sælger mode online, og som de fleste danskere nok efterhånden kender navnet på. Koncernen genererede en nettoomsætning på 3,4 milliarder SEK i 2019.

Med den kommende udvidelse øges kapaciteten i det første trin med yderligere 130.000 kasseplaceringer, 50.000 kasser og 30 robotter. Når udvidelsen er helt færdig, vil Boozt fortsat råde over verdens største AutoStore-faciliteter med 500.000 kasser og 300 robotter.

- Vi er meget glade for at fortsætte vores automatisering og udvikling med Element Logic og AutoStore. I udvidelsesfasen har vi stadig en oppetid på 99,7% - og 90 % af leverancerne når kunden inden for 1-2 dage efter bestilling, siger CSCO hos Boozt, Lars Lindgaard.

Intensivt samarbejde

Siden partnerskabet mellem Boozt og Element Logic startede i 2017, har samarbejdet mellem virksomhederne udviklet sig, og det er blevet stærkere og stærkere. Den kommende udvidelse indleder fase 4 - med andre ord vil modul 4 af verdens største AutoStore nu begynde.

I takt med at markedet for e-handel vokser, har løsninger fra AutoStore og Element Logic hjulpet Boozt med at opnå præcision, hurtig leveringer og produktivitetsgevinster. Element Logics fokus er at levere rentable lagerløsninger til sine kunder - ofte på hårdt pressede tidsplaner.

- Verdens største AutoStore-installation er stadig verdens største. E-handel vokser fortsat hurtigt, og Boozt er bestemt på forkant med udviklingen med en høj grad af dag-til-dag levering. Fleksibiliteten, skalerbarheden og effektiviteten, der kendetegner AutoStore, vil give Boozt en fortsat overlegen konkurrencefordel på markedet fremover, siger Nikolaj Bjørn Eriksen, administrerende direktør for Element Logic Danmark.

Det er Element Logic Sverige, der har leveret anlægget til Boozt. På det danske marked har Element Logic bl.a. leveret AutoStore-anlæg til Proshop, CAC, Furnipart, Prime Cargo og EET Group.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

18/6 2020
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien