transportmessen banner
transportmessen banner
transportmessen banner

 

Dan Palletiser er i fulde omdrejninger

Dan Palletiser er i fulde omdrejninger

Flere og flere virksomheder effektiviserer varehåndteringen med automatiske palleteringssystemer. Det mærker man hos Dan Palletiser, der leverer de automatiserede løsninger, og dermed skaber værdi for kunderne

Med store projekter igangsat og nogle i udviklingsfasen er der nok at se til for Dan Palletiser i Vemmelev på Sjælland. Og ifølge Dan Palletisers COO er der ikke noget at sige til, at flere og flere virksomheder efterspørger den store værdi, den automatiserede palletering kan tilføre dem.

- Vi har gang i rigtig mange spændende projekter i øjeblikket, både inden for og uden for landets grænser. Så man kan roligt sige, at der er godt gang i hjulene, lyder det fra COO hos Dan Palletiser Simon R. Sørensen.

Han glæder sig over den store efterspørgsel på de danske palleteringssystemer, både fra Danmark og resten af Europa, hvor der i øjeblikket er flere større projekter i gang med Dan Palletiser ved roret.

I øjeblikket er der blandt andet et stort robotanlæg til et polsk kyllingeslagteri under test på værkstedet i Vemmelev. Projektet er udviklet i samarbejde med BILA, som leverer selve robotcellen, mens Dan Palletiser leverer transportsystemet.

- Vi har været på det polske marked de sidste 20 år og har et stærkt og etableret brand der i dag. Og vi mærker stor interesse fra det polske marked i øjeblikket. Vi har også lige fået et andet stort projekt i Polen, hvor vi skal levere palleteringsanlæg på to forskellige lokationer, fortsætter han.

Kæmpe værdi i automatiseret palletering

Det er imidlertid ikke kun det polske marked, der trækker i Dan Palletiser. Også i Danmark er der flere projekter på tegnebrættet, ligesom også England, Holland og de baltiske lander efterspørger det danske palleteringssystem.

Og det er ikke så underligt med tanke på den store gevinst, der er i at automatisere palleteringen, siger Simon R. Sørensen:

- Ved at automatisere kan man køre i døgndrift uden bemanding, så med vores system fjerner vi både lønomkostninger, men også en sundhedsrisiko, fordi vi med vores løsninger skaber et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne, som i stedet for manuel palletering kan løse mere værdiskabende opgaver.

– Der er en enormt stor lønsomhed at opnå ved at automatisere palleteringsprocessen – for det forbedrer ikke blot arbejdsmiljøet, men øger også virksomhedens effektivitet og kapacitet, forklarer han om den værdi, Dan Palletiser skaber for deres kunder.

Sideløbende med den store salgsaktivitet har Dan Palletiser også travlt med et andet større projekt hjemme i Vemmelev. De nuværende to afdelinger bliver nemlig lagt sammen til én stor afdeling, når virksomheden i slutningen af april måned flytter sammen i større lokaler på Industrivej i Vemmelev.

-hawin

Læs mere om robotter & automatisering

2/4 2019
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Constructor

  Constructor

  Leverandør af lagerindretning
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Thanex

  Thanex

  Lagerløsninger til alle brancher
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer