Transport 2021 sætter fokus på fremtidens logistikDanske Speditører afholder konferencen 'Fremtidens Logistik' 16. september 2021 i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Johnny Møller.

Transport 2021 sætter fokus på fremtidens logistik

Danske Speditører gentager succesen og afholder igen konferencen 'Fremtidens Logistik' på Transport-messen 16. september i MCH Messecenter Herning

Der sættes fokus på fremtidens arbejdsmarked for speditionsbranchen, når Danske Speditører inviterer branchen til konferencen 'Fremtidens Logistik', som afholdes på Transport-messens åbningsdag 16. september 2021.

Konferencen, som henvender sig til transportkøbere og -sælgere, blev første gang afholdt under Transport 2019 og har til formål at sætte fokus på, hvordan logistikvirksomheder skal arbejde i fremtiden for at skabe værdi for deres kunder.

- Logistikbranchen er i rivende udvikling i disse år, og i Danske Speditører har vi skarpt fokus på, i hvilken retning udviklingen går. Digitalisering og digitale forretningsmodeller har været på programmet de seneste år, og det er det også i år. Der sker fortsat en masse på området, og blandt andet ser vi flere og flere udenlandske digitale speditører etablere sig i Danmark.

- På konferencen vil vi se nærmere på deres forretningsmodeller, og hvad de skaber af værdi for deres kunder, fortæller Jakob Størling, relations- og uddannelseschef hos Danske Speditører, og tilføjer:

- Et nyt område, vi fokuserer på, er klimaet. Det er en dagsorden, vi som branche skal forholde os til, og vi kommer med konkrete forslag til, hvordan man som logistikoperatør får klimahensyn og forretningsudvikling til at gå hånd i hånd.

Et kig ind i fremtiden

På konferencen vil konsulentvirksomheden 3-Top offentliggøre deres analyse af de digitale speditørers forretningsmodel, herunder hvordan branchen skal forholde sig til den ændrede konkurrencesituation, som de digitale speditører skaber.

Agnieszka Zulewska, lektor ved VIA University College, vil give en konklusion på, hvad der ligger til grund for at skabe en "highly performing" speditionsvirksomhed anno 2021, og slutteligt vil Kristian Hegner Reinau, lektor og leder af forskningsgruppen for godstransport, Aalborg Universitet, give et bud på, hvordan speditører lever op til kundernes forventninger i forhold til CSR og miljø, og hvordan man får dette til at gå hånd i hånd med forretningsudvikling.

Konferencen modereres af professor ved DTU, Allan Larsen. Tilmelding til konferencen går gennem Danske Speditører.

Hos arrangørerne af Transport 2021 glæder man sig over, at Danske Speditører endnu en gang har valgt at afholde konferencen i forbindelse med messen:

- Vi ser en rigtig fin synergi mellem målgrupperne på konferencen og de besøgende på Transport-messen, og derfor sætter vi pris på, at Danske Speditører endnu en gang har valgt rammerne i MCH og på Transport-messen til at gennemføre deres konference. Vi ser frem til bygge videre på det gode samarbejde med speditionsbranchen og glæder os til at byde velkommen indenfor i MCH, siger Nikolaj Jørgensen, projektleder for Transport-messen.

Transport 2021 finder sted i MCH Messecenter Herning 16.-18. september 2021.

-hawin

Læs mere om spedition

25/5 2021