Chep Europe får topkarakter for sin bæredygtighedsindsats

Chep Europe får topkarakter for sin bæredygtighedsindsats

Virksomhedens løsninger til vareforsyningskæder er blevet anerkendt af det uafhængige vurderingsbureau EcoVadis.

Forsyningskædeeksperten CHEP Europe har modtaget EcoVadis’ Guld-status for sin bæredygtighedsindsats. Det placerer dem fortsat blandt de grønneste leverandører på verdensplan.

Det er første gang nogensinde, at en forsyningskædevirksomhed opnår topkarakteren guld-status fem år i træk.  CHEP Europe har særligt udmærket sig inden for områderne miljø, arbejdsmarkedsstrategier, fair forretningspraksis og forsyningskæder. 

EcoVadis’ metode er baseret på internationale standarder for virksomheders sociale ansvar, herunder Global Reporting Initiative, United Nations Global Compact og ISO 26000.

Ecovadis’ vurdering dækker 198 forskellige kategorier og vurderer 60.000 virksomheder i 155 lande.  Cirkulær økonomi på global skala CHEP er en del af Brambles Group; en virksomhed specialiseret i forsyningskædeløsninger baseret på en ”del og genbrug”-model af paller, kasser og containere.

Gruppen blev for nylig rangeret som den mest bæredygtige virksomhed i verden af Dow Jones’ magasin Barron’s. Førstepladsen modtog Brambles  først og fremmest på grund af den cirkulære forretningsmodel og gode forhold for medarbejderne. Brambles har også underskrevet FN’s Global Compact og 2020 Sustainablity Goals, der er tæt forbundet med FN’s overordnede bæredygtighedsmål (SDG’erne).
 
Geraint Thomas, Sustainability Director i CHEP Europe, siger: 

- Vi er ekstremt stolte over at modtage endnu en udmærkelse for vores arbejde med CSR. Social ansvarlighed er en kerneværdi bag alt, hvad vi gør. Vores forretning er grundlæggende bygget på en cirkulær tankegang, hvor vi forsøger at begrænse mængden af affald i hele forsyningskæden, og vi er overbeviste om, at deling og genbrug af naturens begrænsede ressourcer er det rigtige for samfundet. 

- Alene sidste år har vores aktiviteter reduceret mængden af affald med 1,3 megaton og CO2-udledningen med to millioner ton. Samtidigt har vi reddet 1,7 millioner træer. Vi har desuden et omfattende frivilligt program, hvor vores ansatte kan bruge tre arbejdsdage om året på forskellige slags frivilligt arbejde. I 2019 lagde vores medarbejdere på verdensplan 21.600 timer i frivilligt arbejde.

-hawin

Læs mere om transportemballage

31/3 2020
  • BLEVA

    BLEVA

    Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
  • Dansk Niels Bo

    Dansk Niels Bo

    Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.