Palcut går på det tyrkiske marked

Palcut går på det tyrkiske marked

Den danske specialist i automatiske palleteringsløsninger ser et stort potentiale for sine innovative løsninger inden for landets føde- og drikkevareindustri, som er den syvende største i verden

Palcut A/S, med hovedkvarter i Holstebro, har fulgt det tyrkiske marked gennem et stykke tid, og nu har virksomheden valgt Emre Gökhan Gök som agent til at markedsføre Palcuts linje af maskiner og Antim friktionspapir til automatiske palleteringslinjer. Den nye partner bliver ansvarlig for rådgivning, salg og service på hele det tyrkiske marked.

For Palcut er det nye initiativ en strategisk beslutning om at kunne følge og yde den bedste support til deres internationale kunder, og samtidig er Tyrkiet i sig selv et vigtigt marked og en åbning til hele Mellemøsten.

Erfaren tyrkisk partner
Emre Gök har en omfattende erfaring inden for salg og markedsføring af printere, etiketteringsmaskiner, klæbemidler, end-of-line-projekter og robot-pakkeløsninger til den tyrkiske føde- og drikkevareindustri. Han er uddannet ingeniør fra Istanbul Universitet.- Der er mange store virksomheder i den tyrkiske føde- og drikkevareindustri, hvor de arbejder i to- og treholdsskift. Vi kan se, at der er et stort potentiale for en yderligere automatisering med brug af friktionspapir i palleteringsprocesserne. Palcuts løsning er unik, fordi den reducerer behovet for arbejdskraft og samtidig forbedrer oppetiden i palleteringslinjerne, siger Emre Gök.

- Palcuts løsning gør det muligt for virksomhederne at udnytte deres pakkerobotter effektivt, og samtidig bliver de mere miljøvenlige, eftersom Antim friktionspapir er produceret af 100 procent genbrugspapir, og forbruget af strækfilm til omvikling af pallerne kan reduceres, tilføjer han.

Syvende største industri i verden
Tyrkiet har en stigende befolkning på i dag 80 millioner mennesker, og landet har den syvende største fødevareindustri i verden. Føde- og drikkevareindustrien udgør 20 procent af det tyrkiske BNP. Mange multinationale virksomheder har produktion i Tyrkiet.

Andre industrier, blandt andet den kemiske industri, leder også efter mere avancerede og effektive pakkeløsninger. Ifølge Palcut er der stort potentiale, fordi deres avancerede løsninger giver mere oppetid i palleteringsprocessen og en betydelig reduktion af paller, der skrider sammen under transport.


Palcut-løsningen omfatter en maskine til automatisk afskæring af mellemlægsark i form af Antim friktionspapir og i den rigtige størrelse, så det passer til pallen. Friktionspapiret reducerer markant risikoen for transportskader, og det er lavet af FSC® certificeret genbrugspapir. Palcut maskinen kan skræddersyes til kundernes palleteringslinjer.

Ledelsen: Stort potentiale
- Med 80 millioner mennesker og en stor føde- og drikkevareindustri er potentialet for Palcut stort på det tyrkiske marked, siger Ola Tykesson, Partner Manager, Palcut A/S.

- Vi er glade for, at vi nu forbedrer servicen for vores globale og strategiske kunder, blandt andet inden for fødevarer og vand på flasker. Med vores tilstedeværelse i Tyrkiet, er vi nu i stand til at understøtte multinationale producenter med at implementere deres globale produktionsstrategier på tværs af endnu flere landegrænser, opsummerer Ola Tykesson.

-lipe

Læs mere om transportemballage

18/12 2019