ncnielsen
ncnielsen

 

A Flensborg køber Trans-LiftDdm.dir. i A Flensborg, Norbert Ravnsbæk (tv.) sammen med Jens Schou og Annette Jonsson, Trans-Lift..

A Flensborg køber Trans-Lift

Den 1. juli 2021 overtog A. Flensborg virksomheden Trans-Lift, og bliver derved en af de førende producenter af el-vogne til sygehuse, lufthavne, have og park, kommuner, handel og industri. Den nye konstellation skal blandt andet bidrage til den grønne omstilling

Trans-Lift er en familieejet virksomhed med base på Baldersbækvej i Ishøj, der drives og ejes af Annette Jonsson og Jens Schou. De er begge anden generation i virksomheden, som de overtog i forbindelse med et generationsskifte i 2004.

Parallelt med A. Flensborg har Trans-Lift i årtier udviklet og produceret eldrevne køretøjer til intern logistik og transport – agile og kundetilpassede løsninger, der effektiviserer arbejdsgange og har fokus på ergonomi, der forbedrer arbejdsmiljøet.

Hos A. Flensborg forventer de, at den nye konstellation vil give muligheder for at udnytte store synergier inden for produktion, udvikling og salg af Trans-Lifts produkter og deres eget program i elvogne under varemærket AF Truck.

Senere er det planen at begge varemærker samles under et nyt fælles navn – AF Handling.

Til gavn for både produkter og branche

- Med sammenlægningen skaber vi en af Danmarks største producenter af specialiserede elvogne, siger Norbert F. V. Ravnsbæk, administrerende direktør i A. Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S.

- Vi ser en stor fremtid i sammenlægningen, fordi produktprogrammer og kundegrupper supplerer hinanden perfekt. Ved overtagelsen forøger vi salget og produktionen væsentligt inden for elvogne, så det passer perfekt ind i vores strategi- og udviklingsplan for denne division.

Hos Trans Lift er man overbeviste om at  A Flensborg bliver en rigtig god ejer. Dels fordi er det også en tidligere familieejet virksomhed, og dels fordi AF Truck er et godt match på produktsiden.

- Det vil også være et løft for hele branchen, som vil komme kunderne til gode og ikke mindst deres medarbejdere, der får gavn af vores store fokus på ergonomi, siger Annette Jonsson, direktør i Trans-Lift.

Norbert Ravnsbæk supplerer:

- Overtagelsen passer som fod i hose i A. Flensborgs strategiplan. Den skaber et bæredygtigt grundlag for at videreudvikle vores forretning for eldrevne vogne, så vi fortsat kan levere grønne, bæredygtige løsninger til vores kunder inden for både det offentlige, have og park og det private erhvervsliv.

To stærke navne i den grønne omstilling

De mange års erfaring med at udvikle og producere elvogne giver den nye, store virksomhed et stærkt udgangspunkt for at kunne bidrage yderligere til den bæredygtige omstilling inden for det offentlige og det private erhvervsliv.

Salgsorganisationen fortsætter uændret, og der sker heller ingen ændringer i forhandlernettet, hvor Trans-Lift har et stærkt, internationalt netværk. Planen er at aktivere dette netværk yderligere med det nye og stærkere produktprogram.

-hawin

 

Om A. Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S

Flensborg udvikler og producerer eldrevne arbejdskøretøjer, som markedsføres under navnet AF Truck. El-vognene bruges inden for parkområdet, kirkegårde, boligselskaber, hospitaler, industri mv. AF Truck bruges til en række applikationer ude og inde og i forbindelse med service, transport og intern logistik. AF Truck er pionerer på området, og siden starten i 1957 er der produceret 15.000 køretøjer.

Flensborg, Herning Maskinfabrik A/S er grundlagt i 1933 og beskæftiger 30 medarbejdere. Hovedkvarteret ligger på Mørupvej i Herning, hvor alle AF Truck-modellerne produceres, og hvor kunderne desuden finder en butik med udstyr til have og park.

Om TRANS-LIFT

Virksomheden er grundlagt i 1973 og er en dansk, familieejet virksomhed med base på Baldersbækvej i Ishøj. Trans-Lift er specialiseret i løsninger indenfor elvogne og intern transport.

Trans-Lift har altid haft fokus på at udvikle både gode ergonomiske og miljøvenlige løsninger til logistik og intern transport. Derfor flugter deres sortiment og strategi perfekt med A. Flensborg og AF Truck.

Læs mere om truck & intern transport

2/7 2021