ncnielsen
ncnielsen

 

App skaber overblik over lager- og gaffeltruck

App skaber overblik over lager- og gaffeltruck

Rocla Danmark A/S præsenterer smart truck-app fra Cat Lift Trucks, der giver virksomheder overblik over de forskellige lager- og gaffeltruck i Cat Lift Trucks sortiment

Truckuniverset er et komplekst område med en masse forskellige valgmuligheder, og hos Rocla Danmark mener man, at det er vigtigt, at kunderne er velinformerede om de forskellige Cat Lift Trucks inden købet.

For at gøre det lettere for truckførere og virksomheder at finde den rette truck præsenterer Rocla Danmark, som er forhandler af Cat Lift Trucks, en app med en dybdegående beskrivelse af de forskellige trucks.

Nem og overskuelig app

Cat Lift Trucks-appen er en let overskuelig og intuitiv truck-app, der bærer præg af en enkel opsætning, hvor navigationen foretages nemt rundt mellem de forskellige lager- og gaffeltruck. Appen kan hentes fra App Store til iPad og iPhone og fra Google Play til Android telefoner og tablets.

Appen indeholder en udførlig beskrivelse og oversigt over hele produktsortimentet, så truckførere og virksomheder får et overordnet overblik over alle maskintyperne. På den måde bliver det nemmere at sammenligne truckene med de arbejdsopgaver, de skal benyttes til.

På hver truck fremgår såkaldte Hot Spots. Disse Hot Spots kan man med en let finger klikke på og læse yderligere om truckens egenskaber. Derudover kan datablade og brochure downloades direkte ned på din mobile enhed.

Tjek trucken ud på farten – uden brug af internet

Fordelen ved app’en er, at man ikke behøver internetadgang for at tilgå den, når den først er hentet ned på din mobile enhed. Alle informationer omkring trucken kan stadig ses og downloades, hvilket gør det nemt at tjekke truckene ud på farten.

Som en ekstra detalje indeholder appen også information om sikkerhedssymboler og standard container vægt, samt links til associerede hjemmesider. I appen kan man vælge mellem sprogene Engelsk, Fransk og Italiensk. 

-hawin

 

 

Læs mere om truck & intern transport

19/1 2018

Mest læste


Seneste nyheder