ncnielsen
ncnielsen

 

Brugte truck – nu også i Ishøj

Brugte truck – nu også i Ishøj

Still har åbnet en ny afdeling i Ishøj i Storkøbenhavn. I afdelingen lægger man vægt på salg af brugte truck, ligesom det er tilfældet i gaffeltruckproducentens afdeling i jyske Løsning. Derudover rummer det over 1000 kvadratmeter store showroom, mødelokaler og muligheder for test af truck i et realistisk set-up

Af Hans Windeløv 

Det var en glad administrerende direktør i Still Danmark, Allan Sølvsten, som kunne foretage indvielsen af Still Danmarks nye brugtafdeling i Ishøj i det storkøbenhavnske område i slutningen af sidste år.  

- Vi har set frem til at komme tættere på kunderne på Sjælland med en fysisk lokalitet og på at kunne servicere dem med et stort udvalg af brugte truck, sagde han i forbindelse med begivenheden.   

Som han kom ind på, har lange leveringstider på nye truck skabt øget behov for brugte truck. Og netop Stills brugte truck er eftertragtede, fordi de er gennemrenoverede på Stills renoveringssite, er omfattet af garanti og altså bliver leveret lynhurtigt. Det har erfaringerne fra truckleverandørens lignende afdeling i Løsning netop vist i løbet af det seneste års tid.  

- Ligesom i den jyske afdeling har vi også her et bredt sortiment af brugte maskiner, som er ’ready-to-go’, i Ishøj. Derudover satser vi også på at kunne vise både eksisterende og kommende kunder mange af de AGV- og AMR-løsninger, som Still producerer. Det er maskiner, som vi leverer stadigt flere af, og som indgår i kundespecifikke applikationer, som vi også kan hjælpe med at designe. Her er der dog tale om fabriksnymaskiner, siger Allan Sølvsten.  

  I showroom’et er det muligt at teste de mange forskellige truck, ligesom man også kan få en nærmere dialog med Stills folk i mødelokalerne.  

Mødelokaler og testområder 
Still har indrettet showroom-faciliteterne med testområder, så man kan afprøve maskinerne i realistiske miljøer. Både hvad de traditionelle el-truck og automatiske løsninger angår.  

- Ud over det stationære set-up har vi også en række mødelokaler på adressen. Konceptet gør det muligt for både logistikcheferne og truckførerne at lægge vejen forbi i forbindelse med, at de vil afprøve vore løsninger, siger Allan Sølvsten. 

Flere af truckleverandørens relationer har da også allerede benyttet sig af mulighederne for både at kunne tage en snak med Stills konsulenter om løsningerne og få dem tjekket ud i testmiljøet.  

 Administrerende direktør i Still Danmark, Allan Sølvsten, og salgschef for brugt og e-commerce hos Still Danmark, Mathias Henningsen,er glade for den nye brugtafdeling i det storkøbenhavnske område.   

- Nogle har behov for at supplere den eksisterende flåde med de brugte maskiner, fordi virksomheden vækster, og der er lang leveringstid på nye maskiner. Dem kan de så erhverve hos os. Uden ventetid. Og både på rental- og korttidslejekontrakter. Andre har behov for en specifik truck, som de mangler til at udføre nogle ganske få operationer i den daglige drift. Her er sliddet minimalt på maskinerne, og derfor kan det måske bedre betale sig at købe end at leje dem. Uanset hvad, har vi med afdelingen og faciliteterne nu også bedre mulighed for at afklare, hvilke behov kunderne har for brugttruck-løsninger i det sjællandske, siger Mathias Henningsen, som er salgschef for brugt og e-commerce hos Still Danmark, og som står i spidsen for afdelingerne i både Ishøj og Løsning.  

Læs mere om truck & intern transport

13/3 2023