ncnielsen
ncnielsen

 

CAT tager ordrepluk til et andet niveauEt udvalg af konfigurationer, herunder forskellige platformhøjder, gør det muligt at matche den nye Cat plukketruck til specifikke behov.

CAT tager ordrepluk til et andet niveau

Med den nye NOL10P til andet niveau har Cat Lift Trucks udvidet mulighederne og forbedret effektiviteten og produktiviteten ved plukning

Den nye Cat plukketruck fra Rocla er ideel til lager- og terminalapplikationer, da den leveres med en 1,2 eller 1,8 meter hæveplatform til operationer i andet niveau. Disse giver hurtig og nem adgang til pluk i højder på henholdsvis 2,8 eller 3,4 meter.

En LiftComfort, som løfter paller til et passende niveau for hurtig overførsel af udvalgte varer, er standard ved 1,8 meter platformen og valgfri med den anden 1,2 platform.

Ydelsesindstillinger kan vælges, så de passer til en række førere, arbejdsopgaver og præferencer. Mange af truckens funktioner er blevet specificeret for at forhindre forsinkelse eller afbrydelse af arbejdet. En præcis batteriladningsindikator hjælper for eksempel med optimal timing af genopladninger.

Bedre kontrol og komfort
Ordreplukkerne giver førere en avanceret og brugervenlig grænseflade med et todelt styrepanel. Ved at integrere dette i chassiset har udviklerne været i stand til at gøre truckene kortere og mere kompakte, samtidig med at kabineformens rummelighed optimeres.

Plukketruckens højre styreenhed er ergonomisk designet til at give fremragende anatomisk pasform, positionsjustering, greb og støtte til komfortabel og præcis drift. Den venstre hånd hviler på og styrer Midi-ratet.

Med en trinhøjde på 160 millimeter er den markedets laveste. Det medfører store fordele og sparer truckførerne for mange kilometers klatring over tid. Derudover er ståpladen udstyret med en tilstedeværelsessensor samt en polstret højtryksmåtte, der giver komfort og mulighed for sikker drift i enhver stående stilling.

Gør arbejdet sikkert
Automatisk hastighedsreduktion er en anden af truckens elektroniske sikkerhedsforanstaltninger. Det forbedrer stabiliteten og sikkerheden under sving og høje løft.

Plukketrucken er udstyret med et SecurGate system som standard på 1,8 meter platformen og er ellers valgfri. Det reducerer faldrisiko i alle højder og forhindrer truckens drift, hvis portene forbliver åbne over 1,2 meter.

Primære sikkerhedsfunktioner omfatter PoweRamic masten, som forbedrer førerens udsyn for sikker og præcis drift. Flere opbevaringsrum er indbygget i kabinen. Udover at give truckføreren hurtig adgang til udstyr, der bliver opbevaret i dem, forhindrer de rod, der kunne forårsage ulykker.

Lave driftsomkostninger
Ordreplukkerens fører kan drage fordel af en ATC t4 bordcomputer og display, som muliggør login med PIN-kode, klare statusoplysninger og advarsler samt nemme førerindstillinger. Valg af ECO-tilstand sinker operationerne lidt, men sparer typisk 5 til 6 % på energien.

Der er yderligere forbedringer i truckens vekselstrømsmotorteknologi, som giver større drejningsmoment, effektivitet og kontrol med minimal vedligeholdelse.

-hawin

 

Læs mere om truck & intern transport

9/1 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder