ncnielsen
ncnielsen

 

Danmarks største maskinvej klar til fem gange åbent husScantruck har hele syv importmærker med de gule Komatsu’er og de røde Manitouer i hovedrollerne. De kommer også til at gøre pølsevognen i firmaets showroom i Ringsted selskab i år.

Danmarks største maskinvej klar til fem gange åbent hus

Maskinfirmaerne på Kærup Parkvej i Ringsted følger op på sidste års succes-debut med Åben Maskinvej 1. og 2. marts

Fem gange så mange maskiner, fem gange så mange maskinspecialister og fem gange så mange muligheder for grillere med sodavand eller fadøl er et fem gange så godt koncept som et almindeligt åbent hus.

Det konstaterede maskinfirmaerne Mertz, Hydrema, Scantruck, Helms og JCB-importøren Nicolaisen & Larsen, da de den første weekend i marts i fjor bød til Åben Maskinvej i Ringsted. Danmarks mest velspækkede vej med store maskiner, Kærup Parkvej, blev til femdobbelt åbent hus.

Nu er de samme fem firmaer klar til at manifestere, at der faktisk blev taget hul på en tradition. Fredag den 1. og lørdag den 2. marts fyres der igen op under de stegte pølser, og skinnende maskiner køres i stilling på de fem adresser indenfor blot 650 meter på Kærup Parkvej. Konceptet bliver nøjagtig det samme som ved premieren i fjor. Det viste sig nemlig at være helt rigtigt.

Dobbelt op

- Vi havde holdt vores eget åbent hus-arrangement i en årrække med absolut tilfredsstillende besøgstal. Men da vores fire kolleger sluttede sig til, og vi fik en hel Åben Maskinvej ud af det, fik vi dobbelt så mange gæster. Så vi er klar med pølser, fadøl og maskiner igen, siger afdelingsleder Dan Madsen hos Hydrema.

 

På maskinfronten præsenterer Hydrema den nye F-model i serien af rendegravere, og tillige bliver der lejlighed til at tage både MX-hjulgravere og den klassiske 912-dumper i øjesyn.

De to nærmeste maskin-naboer, Helms TMT-Centret og Mertz, bor under fælles tag på Kærup Parkvej 17, og begge maskinfirmaer varsler nyheder til weekend-gæsterne.

Koblingsfrie gear

Mertz forhandler blandt andet Case IH og ruller en Case Maxxum 145 med ActiveDrive 8 ind til præsentation.

- Maxxum 145 har otte koblingsfrie gear og tre gruppegear, fortæller sælger Hans Wonge om traktoren, som er den største i en serie af fire fra 115 til 145 hk.

På menuen hos Mertz står også New Holland, hvor firmaet til Åben Maskinvej viser T7.215 S, som Hans Wonge betegner som en lavspecificeret traktor til en konkurrencedygtig pris.

Hjul og teleskop med knæk

Helms TMT-Centret vil præsentere de nyeste modeller af knækstyrede hjul- og teleskoplæssere fra Schäffer.

- Vi vil også stå med et bredt program af TYM-kompakttraktorer. Sidste år præsenterede vi importen af McHale-pressere, indpakkere og strømaskiner for første gang på Åben Maskinvej. Siden har salget og erfaringen omkring dette produkt på Sjælland været stærkt stigende. I år er vi stolte over at kunne præsentere endnu et nyt, stort importprodukt, nemlig europæisk producerede kvalitetstraktorer fra McCormick-fabrikken, lover Jakob Helms hos Helms TMT-Centret.

Storsælgende læsser

I den modsatte ende af Kærup Parkvej er det JCB-importør og -forhandler Nicolaisen og Larsen, der først møder gæsterne til Åben Maskinvej. Her giver markedschef Dennis Faurby hovedrollen til den britiske maskinkæmpes 18 meter teleskoplæsser, JCB 540-180.

- Den er blevet en storsælger i udlejnings- og byggebranchen, og Åben Maskinvej er muligheden for at opleve verdens mest solgte teleskoplæsser, som udmærker sig ved at have branchens bedste sikkerhed og udsyn. Let og hurtig serviceadgang giver lave totalomkostninger og i sidste ende mere effektivt arbejde, siger Dennis Faurby.

De mange mærker

Midt på ruten lægger Scantruck an til at vise en række forskellige maskinmærker frem. Firmaet er med helt i front blandt landets største maskinfirmaer og har en importliste med ikke færre end syv markante mærker. Senest tilkomne er de amerikanske GMG-saxlifte. De største maskiner har Scantruck i rækken af tromlesorterer, mobilsigter, knusere og transportører fra irske McCloskey.

- Vi viser naturligvis også maskiner fra både Komatsu og Manitou, som er vores to hovedmærker. Fra Komatsu vil vi vise de populære hybrid-gravemaskiner, og så er vi selvfølgelig klar til en snak omkring intelligent maskinstyring, som efterhånden har vundet indpas hos flere og flere vores kunder – og hvor vi har egne specialister på området, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck, og fortsætter:

- Derudover glæder vi os til at vise det store udvalg af teleskoplæssere til industri, udlejning og landbrug. Manitou er Danmarks suverænt mest solgte teleskoplæsser-mærke med en markedsandel på mere end 70 procent og flere end 600 leverede maskiner i Danmark i 2019. Det borger jo i sig selv for en vis kvalitet.

Maskinvejen i Ringsted er åben fredag den 1. marts fra klokken 10 til 17 og lørdag den 2. marts fra 10 til 15.

-hawin

 

 

 

 

 

Læs mere om truck & intern transport

4/2 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.