ncnielsen
ncnielsen

 

Elektrisk opgradering hos NH Handling

Elektrisk opgradering hos NH Handling

NH Handling udvider produktprogrammet og mander op på personalet for at kunne tilbyde kunderne endnu bedre rådgivning og service, specielt inden for det elektrificerede udstyr

NH Handling, der er forhandler af små og mindre stablere og pallevogne, oplever øget interesse for specielt de selvkørende elektriske pallevogne, stablere og trucks.

Det har medvirket til en udvidelse af produktporteføljen og oprustning af medarbejderstaben til nu også at omfatte serviceteam.

- Hos NH har vi de senere år bevæget os mere og mere ind i en udvidelse af vores produktprogram. Således har vi i dag et meget stort og bredt sortiment inden for elektriske produkter. Lige fra små elektriske, selvkørende pallevogne til stablere, reachtrucks og op til elektriske gaffeltrucks, med en løftekapacitet på op til fem tons. Vi har en masse nye produkter, vi har salgsfolk ude til rådgivning, og vi oplever en større og større efterspørgsel efter rådgivning, fortæller salgschef hos NH Handling, John Rahbek.

Hos NH Handling fra Viborg har man etableret et serviceteam, så man nu også kan tilbyde service på alle maskiner samt alle gængse mærker inden for internt transportmateriel, fx de lovpligtige serviceeftersyn.

- Service- og vedligehold er en vigtig del, derfor har vi også udvidet med eget service-team. Uanset om kunden har behov for strakshjælp ved nedbrud og faste planlagte serviceintervaller, eller blot det årlige lovpligtige serviceeftersyn, kan vi levere skræddersyede serviceaftaler, forklarer John Rahbek.

Tidligere ind i beslutningsfasen
NH Handling bygger på 50 års erfaring, og serviceteamet har mange års erfaring med service på en bred vifte af produkter til intern transport.

Hos NH vil man gerne ind og være med allerede i beslutningsfasen, lige fra at kunden begynder at planlægge sit lager til de modtager deres produkter og til at overholde de lovpligtige eftersyn.

Salgschef hos NH Handling, John Rahbek.

- Indretning af et lager i dag er ikke bare noget, man lige gør. Der er en masse betragtninger, man med fordel kan gøre sig, så man ikke skyder over målet og får lavet en investering, man slet ikke har behov for. Man kan optimere sin lagerindretning. Ved fx at sænke barren 10 cm på reolhøjden kan det være billigere og mere optimalt at indrette efter stableren eller trucken. Derved kan du undgå at købe en stabler, der kan en masse, som du ikke har brug for, uddyber John Rahbek.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

25/1 2022