ncnielsen
ncnielsen

 

Europris vælger shuttle løsning fra Swisslog

Europris vælger shuttle løsning fra Swisslog

Den norske lavpriskæde, Europris, har valgt Swisslog som partner til levering af et shuttle system til letgods på virksomhedens centrallager i Moss i Norge

Swisslog er også blevet valgt som automationspartner til Europris' nye, automatiserede centrallager, som lige nu er under ombygning og forventes at være klar til idriftsættelse i midten af 2020

– Vi har besluttet at investere i Swisslogs automatiserede shuttle løsning CycloneCarrier til letgods. Efter en omhyggelig analyse og evaluering nåede vi frem til, at det var den løsning, der passede bedst til vores flow og vores produkter. Vi kiggede på flere forskellige løsninger og leverandører - og vurderede, at Swisslogs helhedsløsning var mest gennemtænkt og passede bedst til vores behov, siger Pål-Christian Andersen, logistikdirektør hos Europris AS. 

CycloneCarrier er en kompakt og arealeffektiv løsning, som gør det muligt at plukke direkte fra shuttlen til Europris’ omfattende palleflow. Europris’ CycloneCarrier kommer til at bestå af 108 shuttles, som opererer i seks gange, seks integrerede stationer til kasseplukning, fire dekanteringsstationer samt banesystemerne ProMove og QuickMove. 

– Ud over at Swisslog præsenterede den helhedsløsning, der passede os bedst, har vi også etableret et rigtig godt samarbejde præget af stor tillid. Derfor føltes det trygt at gennemføre dette projekt sammen med dem, konkluderer Pål-Christian Andersen.

Europris håndterer i dag sin vareforsyning via flere forskellige lagre, som nu skal erstattes af et automatiseret centrallager. Det første spadestik blev taget i slutningen af 2017, og det automatiserede centrallager vil blive taget i drift i midten af 2020. Anlægget bliver det tredjestørste lager, der nogensinde er blevet opført i Norge. 

-hawin

Om Europris
Europris er en af Norges største lavpriskæder. Virksomheden har cirka 245 butikker over hele Norge og tilbyder sine kunder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter i 12 produktkategorier. Europris leverer værdi til sine kunder ved at tilbyde et meget bredt sortiment til lave priser. Europris har siden 2015 være noteret på Oslo Børs. 

Om Swisslog Logistics Automation
Vi skaber løsninger inden for intralogistik med robotter, og data-drevne og fleksible automatiserede løsninger, der giver kunderne værdi. Swisslog hjælper fremsynede virksomheder med at optimere lager- og distributionscentre med fremtidens automatiserede løsninger og software. Turnkey tilbuddene omfatter rådgivning, systemdesign og implementering samt livslang service til kunder i mere end 50 lande. 

Swisslog er en del af KUKA-koncernen, en global leverandør af intelligente automatiseringsløsninger med over 14.000 ansatte over hele verden.

Læs mere om truck & intern transport

11/10 2019

Mest læste


Seneste nyheder

 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions