ncnielsen
ncnielsen

 

Hyster vinder eftertragtet sikkerhedspris

Hyster vinder eftertragtet sikkerhedspris

Produktinnovation og sikkerhed går hånd i hånd hos Hyster. Den nye RS46 ReachStacker med mulighed for at hæve kabinen er ingen undtagelse. Selv samme maskine er netop blevet belønnet med FLTA´s sikkerhedspris, 'Awards for excellence 2020'

Prisen blev givet for det unikke design, der på innovativ vis hjælper truckføreren til effektivt at håndtere containere med minimal risiko for skader.

Den hævede kabine giver føreren forbedret udsyn i højden. Det betyder, at containere nu kan stables uden hjælp fra kamera eller kolleger til at dirigere.

RS46 vil med dets innovative design effektiviserer operatørernes daglige arbejde og forbedrer samtidig arbejdssikkerheden.

Udsynet i fugleperspektiv gør det nemt at orientere sig om forhindringer rundt på pladsen, samt personer tæt på maskinen.

Truckens innovative design betyder også optimal ergonomi og forbedret arbejdsmiljø for føreren, ved at reducere vrid og drej med hovedet.

Til overrækkelsen af prisen udtaler Hysters Product Strategy Manager, Chris van de Werdt:

- Muligheden for at hæve kabinen i Hysters ReachStackers hjælper når man står over for udfordringer med svære terminalopgaver. Det er fantastisk at det intelligente design, som tænker både operatører og drift ind i billedet, er blevet anerkendt af FLTA Awards. 

I Danmark er det ProTruck som importerer og forhandler Hysters brede portefølje af produkter til intern transport.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

26/5 2021