ncnielsen
ncnielsen

 

Køb palleløfteren i webshoppen

Køb palleløfteren i webshoppen

Still lancerer stillshop.dk, hvor kunder hurtigt og nemt kan købe et bredt udvalg af elektriske og manuelle palleløftere, elhunde og stablere

Af Hans Windeløv

Om det er grønthandleren, købmanden, minimarkedet, boghandleren, snedkerværkstedet eller legetøjsbutikken, ja, så har både de og mange andre lignende butikker og mindre virksomheder behov for dagligt at flytte varer. Ind i forretningerne fra de biler, som leverer varerne, ud på fortovet og tilbage igen og til og fra bufferlageret.

Både tidligt og sidst på dagen, og ofte også derimellem, er der livlig trafik af varer. Her er det ofte palleløftere, elhunde og stablere, som klarer opgaverne. Nogle gange skal man så bruge en palleløfter mere. Eller man har fået nok af ømme arme og ben og belastede rygstykker og anskaffer en for første gang.

Her kommer Stills nye webshop, stillshop.dk ind i billedet.

- Ofte skal det gå hurtigt og være nemt at anskaffe en ny løftevogn eller stabler. Behovet er jo enkelt at identificere for brugerne, og de ved i store træk, hvad de har brug for. Når de handler på stillshop.dk, kan de stille spørgsmål direkte i vores chat. Her får de både kompentente og hurtige svar på deres spørgsmål. Og så er det egentlig bare at bestille varen. På den måde er ukomplicerede køb blevet meget nemmere, siger Mathias Henningsen, der er webansvarlig hos Still i Danmark.

Ingen sælgere involveret

I webshoppen er ingen sælgere involveret. Leveringen går lybhurtigt, da der er tale om, at alle maskinerne i webshoppen er på lager hos Still i Kolding.

- Når vi sælger gaffeltruck, reachtruck og andre maskiner, som er ordreproducerede, er der næsten altid tale om unikke og kundetilpassede løsninger. Her tager både salgsprocessen og leveringen længere tid. I webshoppen koncentrerer vi os udelukkende om standardvarer.

- Bestiller kunden før klokken 12, behandler vi ordren samme dag og plukker varen. Kunden får en faktura tilsendt på mail, og transporten med Danske Fragtmænd sørger for, at varerne er fremme en eller to dage senere, uddyber Mathias Henningsen.

Still tilpasser sig onlinemarkedet

Som han forklarer, er der et behov for at kunne sælge palleløftere og stablere nemt og enkelt på nettet uden nogle hurdler, lige som så meget andet. Hos Still oplever man stigende salg over en bred kam.

Og da individualiserede truck med unikke løsninger til kunderne trækker en del veksler på salgsteamet, er det helt logisk, at man udnytter de muligheder, nettet giver for at sælge palletrucks og andre maskiner nemt og hurtigt online.

- Mange kunder opfatter det som en service, at vi også tilbyder salg på denne platform. Mange småhandlende og andre interesserede har travlt i hverdagen og når først at gøre sig overvejelser om truck og lagerløsninger efter fyraften. Så er det rart at kunne tjekke markedet ud og trykke på købsknappen, lige når det passer en. Med webshoppen er vi til stede og tilbyder salg døgnet rundt. Vi tilpasser os dybest set de præmisser, der gælder på onlinemarkedet. Man skal ikke oprette sig i vores database, man køber simpelt hen maskinen via ganske få klik, som en såkaldt ’one-touch’ operation i det brugervenlige system.  

Webshop med chat-funktion

Via chat-funktionen kan kunderne som sagt chatte direkte med personalet fra still. Er der spørgsmål om produkterne, truckmodellerne, serviceaftalerne, brugerfladen på webshoppen eller andre ting, guider Still dem igennem forløbet.

- Vi sælger forskellige maskiner i alle prisklasser i webshoppen. På de elektriske varianter er der tale om plug-and-play, og de har alle indkapslede batterier og oplader på 230 volt, så man bare skal sætte stikket i kontakten, når man vil oplade.

Indtil videre har der været godt gang i webshoppen. Kunderne har taget godt imod den, og Still har siden opstarten i juni oplevet en kontinuerlig stigning i antallet af ordrer.

- Boomet i hele truckbranchen afspejler sig også i salget på webshoppen, og at vi kan håndtere større salgsvolumen her, gør os meget mere fleksible, siger Mathias Henningsen.

-hawin

    

 

Læs mere om truck & intern transport

5/12 2018

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder