ncnielsen
ncnielsen

 

Køb Seacom Liftmasteren hos N.C. Nielsen N.C. Nielsen har fået forhandlingen af Seacom Liftmaster LM 90-kassettetrailer i de nordiske lande og har dermed udvidet udstyrslisten yderligere til de velkendte Terberg terminaltraktorer.

Køb Seacom Liftmasteren hos N.C. Nielsen

Nu er N.C. Nielsen blevet officiel forhandler af Seacom Liftmaster i Danmark, Norge og Sverige. Balling-virksomheden forhandler i forvejen det øvrige Seacom-produktprogram i Danmark, og nu er turen så kommet til de nye kassettetrailere fra den tyske producent med hovedsæde i Leonberg nær Stuttgart

Seacom har gennem fire årtier udviklet heavy duty-specialkøretøjer til eksempelvis industrivirksomheder, stålvalseværker, havneterminaler og forsyningsbaser verden over.

På produktprogrammet står bl.a. rolltrailere, tiptrailere, svanehals, kassettetrailere og andre specialtrailere med kapaciteter fra fem ton til 350 ton. Alt sammen konstrueret i et robust, sikkert og funktionelt produktdesign.

En Seacom Liftmaster kommer særligt til sin ret, hvor sværgods skal flyttes hurtigt, sikkert og effektivt. Det kan eksempelvis være, når forsyningsskibe skal losses og lastes ved kajkanten eller der skal køres containere ombord på RoRo-fragtskibe.

Seacom Liftmaster kassettetraileren kan håndtere to 45 fods skibscontainere på én gang, der køres til eller fra skibsdækket med en terminaltraktor.

- En af de store fordele ved Seacom Liftmaster er manøvredygtigheden med de styrende hjul. Fra kabinen på Terbergen styres alle funktioner på liftmasteren med et joystick. Derudover gør de styrbare hjul det nemmere at komme omkring på oplagringspladser, inde i industrihaller eller ombord på færger. Det øger sikkerheden og sparer både tid og plads, fortæller produktchef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen.

Med Seacom Liftmaster forhandlingen kan N.C. Nielsen tilbyde endnu mere heavy duty-udstyr til deres Terberg terminaltraktorer, som er markedsleder på området.

Både Terberg terminaltraktorer og produkterne fra Seacom er udviklet specifikt til de krævende transportopgaver i industrien og på havneterminalerne, hvor der er skarpt fokus på pålidelighed, sikkerhed og maksimal oppetid.

- Vi glæder os over Seacom Liftmaster-forhandlingen, som udvider vores i forvejen brede palet inden for heavy duty-udstyr. Vi fungerer i højere og højere grad som totalleverandør på området, og kan derfor levere en samlet heavy duty-løsning med alt inklusive til kunder i vidt forskellige brancher, understreger produktchef Claus Lilleholt fra N.C. Nielsen.

-hawin

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om truck & intern transport

3/4 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder