ncnielsen
ncnielsen

 

Linde K 5231 sætter nye standarder Den nye Linde K 5231 smalgangstruck når en svimlende løftehøjde på 18 meter og er udviklet med en forbedret ergonomi, sikkerhed og ydeevne

Linde K 5231 sætter nye standarder

N.C. Nielsens nye Linde smalgangstruck imponerer med en løftehøjde på op til 18 meter. Samtidig kommer K 5231 med forbedret ergonomi, sikkerhed og ydeevne, bl.a. det innovative Linde Dynamic Reach Control-system, som effektivt kompenserer for mastens pendulbevægelser

Kravene til opbevaringsplads og hurtigere gennemløbstid er stigende, og lageransvarlige verden over søger efter værdifuld hyldeplads. Linde K 5231 bidrager til at løse udfordringen på højlagre med smalle reolgange. Linde-trucken udvider arbejdsområdet i højden uden at gå på kompromis med effektivitet, sikkerhed eller arbejdskomfort for operatøren.Linde K 5231 er flagskibet i Linde K-serien, som modulopbygges til de specifikke opgaver ud fra
64 forskellige mastevarianter, ti kabinebredder i to versioner, mange chassisbredder og en bred vifte af avanceret ekstraudstyr.

– Linde K-maskinen bliver et naturligt omdrejningspunkt på højlageret. Både hardware og software er skræddersyet ned til mindste detalje. Maskinen kan køre med et integreret Linde navigations-system, der automatisk leder den fra position til position, så den finder den mest effektive og energioptimerede rute i gangene, udtaler produktchef Henrik Gram Nielsen fra N.C. Nielsen A/S.


Den automatiske navigation fungerer i et tæt samspil med sikkerhedssystemer og motorer, der får Linde K 5231 til både at kunne køre og samtidig hæve, sænke eller rotere gaflerne i én bevægelse. Dette giver et optimalt logistikflow, der er mindst 25% mere effektivt end håndterings- og plukkeopgaver uden Linde navigation.

– Med den præcise VNA-navigation kan Linde K 5231 ved hjælp af automatik løse opgaver i højden. Den opererer på autopilot inde i de smalle reolgange, og orienterer sig ved hjælp af RIFD Tags. Selvfølgelig stadig med mulighed for at operatøren hele tiden kan finjustere. Navigationsdelen – og maskinen som helhed – er fremtidssikret, så den kan opgraderes eller leveres som en fuldautomatisk AGV-løsning, udtaler produktchef Henrik Gram Nielsen fra N.C. Nielsen A/S.Hjælpesystemet Dynamic Reach Control forebygger store udsving, når maskinen opererer i højden. Et fintfølende system kompenserer for mastbevægelser med specifikke modbevægelser. Operatøren skal ikke vente på, at masten stopper med at svinge, inden pallen sættes på plads eller tages ud. Det sparer værdifuld tid og samtidig undgås kollisioner med hylder og beskadigelse af udstyret.

Med Linde Active Stability Control (ASC) scannes gulvoverfladen med en intelligent kombination af mekaniske og elektroniske sensorer. Hvis systemet opdager ujævnheder i overfladen, justeres lasthjulene straks for at forhindre, at trucken svajer. Den bevares derfor i en sikker og stabil tilstand, så produktiviteten holdes højt på et ujævnt gulv. Højden på venstre og højre lasthjul justeres automatisk ved ujævnheder og sikrer en høj fart i køregangene.

-lipe


Læs mere om truck & intern transport

4/6 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions