NC Nielsen
Milliardstor ordreindgang skaber arbejdspladserTre medarbejdere finjusterer indstillingerne for en Layer Picker, Körber Supply Chains førende robotløsning til automatisering af store lagre.

Milliardstor ordreindgang skaber arbejdspladser

2024 er et travlt år for industrivirksomheden Körber Supply Chain i Arden. Rekordstore ordrer i årets første måneder betyder, at virksomheden nu gør klar til at ansætte et større antal medarbejdere

Overvejer du nyt job er det værd at kigge mod Arden.

For Körber Supply Chain, der leverer automationsløsninger til lagerstyring og -drift, har ordreindgangen i årets første måneder slået alle rekorder.

Allerede nu er der milliardstor ordreindgang til flere lokationer i USA, Frankrig og Danmark, og det skaber nye arbejdspladser i det nordjyske.

- Så store ordrer betyder travlhed, ikke kun i vores projekteksekvering, men også i alle vores administrative funktioner.

- Vi havde planlagt, at vi skulle ansætte flere medarbejdere i 2024, men nu gør vi os klar til at vokse lidt hurtigere end først antaget, siger Hans-Henrik Jensen, adm. direktør i Körber Supply Chain.

Robotterne klarer lageret
Den nordjyske virksomhed leverer automationsløsninger og udstyr til nogle af de største lagre i verden hos kunder som Coca-Cola og Procter & Gamble.

Blandt andet robotter, der automatisk kan tage varer af paller og fordele dem i kasser eller pakke pallerne, så supermarkeder og butikker kan få præcis de varer fra det centrale lager, der er brug for.

Derfor har virksomheden særligt brug for specialister med erfaring inden for automationsudstyr, software og systemintegration.

Og selvom de fleste medarbejdere i dag har deres daglige arbejdsplads i Arden eller Svenstrup, har Körber også solid erfaring med at rekruttere internationalt.

- Heldigvis ligger vi centralt i køreafstand fra større byer som Aalborg, Viborg, Randers og Aarhus og i gåafstand fra en togstation, så allerede i dag har vi medarbejdere fra hele det nordøstjyske opland.

- Vi forventer at tiltrække de fleste lokalt, men vores arbejdsvilkår er fleksible nok til, at vi også kan tiltrække specialister fra blandt andet Indien, Portugal, England og Tyskland, siger Hans-Henrik Jensen.

Gode rammer for udvikling
I dag har Körber Supply Chain cirka 200 medarbejdere i Arden og Svenstrup, hvor der er administrationsbygninger, produktionsfaciliteter samt et showroom til test og fremvisning af udstyr.

Virksomheden hed tidligere Riantics og blev i 2016 købt af tyske Körber Group med 13.000 ansatte.

Det opkøb satte fart på udviklingen, og den danske forretning blev til det skandinaviske ben af forretningsområdet Supply Chain, der samlet har cirka 4.450 ansatte.

- Lokationen i Arden er omdrejningspunktet for vores patenterede robot til håndtering af pallelag, nemlig vores Layer Picker, der er markedsledende på globalt plan.

- Så vi sætter vores præg på det internationale marked, samtidig med at vores tilknytning til det øvrige Körber betyder, at der er gode udviklingsmuligheder både her i Arden og i den globale koncern, siger Hans-Henrik Jensen.

-hawin

 

 

22/5 2024
 • IFOY Award 2024 er blevet uddelt

  IFOY Award 2024 er blevet uddelt

  truck ›Jungheinrich, Ravas Europe, Safelog med Mercedes, SSI Schäfer og Still var alle modtagere af de eftertragtede intralogistikpriser. Brightpick vandt IFOY Start-up of the Year Award
 • Connectivity: The Name of the Game

  Connectivity: The Name of the Game

  truck ›Kompetencebaserede partnerskaber skal sikre, at automatiserede produktions- og logistikprocesser spiller optimalt sammen og er både effektive og fleksible. Det er Technicons samarbejde med Toyota et godt eksempel på
 • Førerløs Stilltruck er med i opløbet om IFOY-priserne

  Førerløs Stilltruck er med i opløbet om IFOY-priserne

  truck ›Still har for nyligt præsenteret den førerløse EXV iGo-højtløftende palletruck for IFOY-juryen under Test Camp Intralogistics i Messe Dortmund
 • Best in Intralogistics-certifikater overrakt i Dortmund

  Best in Intralogistics-certifikater overrakt i Dortmund

  truck ›Arrangørerne af International Intralogistics and Forklift Truck of the Year, IFOY Award, overrakte for nylig certifikaterne for Best in Intralogistics 2024 efter testdagene i Dortmund
 • Bobcat finder vej til LB Truck

  Bobcat finder vej til LB Truck

  truck ›SPONSORERET INDHOLD: LB Truck er blevet forhandler af Bobcats material handling-udstyr. Det skaber gode muligheder for at levere skræddersyede løsninger til kunderne, mener truckforhandlerens direktør, Søren Bro
 • Danrobotics indgår partnerskab med Robotize

  Danrobotics indgår partnerskab med Robotize

  truck ›De to danske robot- og automatiseringsvirksomheder vil styrke udbuddet af transport- og logistikløsninger med Robotize GoPal® AMR-systemer. Med partnerskabet imødekommer Danrobotics den stigende efterspørgsel efter Autonome Mobile Robotter
 • Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg

  Fleksibel lagerhåndtering med elektrisk Terberg

  truck ›Pauligs distributionscenter i Kungsbacka, Sverige, distribuerer Santa Marias krydderier og smagsgivere til hele Europa. Sidste år investerede man i en elektrisk Terberg YT203-EV terminaltraktor
 • MAN automatiserer med Magazino

  MAN automatiserer med Magazino

  truck ›Automatiseringen af materialeforsyningen på motorfabrikken i Nürnberg sker med 12 Magazino SOTO-robotter