ncnielsen
ncnielsen

 

Mitsubishi Logisnext Europe integrerer koncernen yderligere

Mitsubishi Logisnext Europe integrerer koncernen yderligere

Mitsubishi Logisnext Europe (MLE), der er en del af den globale Mitsubishi Logisnext Koncern, optimerer sine materialehåndterings- og logistikløsninger ved yderligere gruppeintegration i Europa

Fra 1. april 2020 styrker MLE  forretnings- og strategiudførelsen gennem etablering af en operationel ledelse, der dækker alle kanaler og brands med forretning-, salg- & servicefunktioner med hovedkontor i Almere, Holland

Fortsat forbedring af MLE’s produkttilbud sikrer man gennem koncernoptimering i produktportefølje, omkostninger og produktionseffektivitet ved øget samarbejde og synergier mellem de tre forsyningsenheder i Europa. Ved afspejling af disse ændringer vil alle tre enheder bære navnene ”Mitsubishi Logisnext Europe”.

De eksisterende multikanal- og multibrand-strategier fortsættes. Vi bygger videre på Mitsubishi Forklift Trucks, Cat® Lift Trucks, UniCarriers, Rocla, og TCM for smidighed, maksimal markedsdækning og forstærkning af gaffeltruckens livscyklus.

I den kommende periode vil de fuldejede lokale datterselskaber inden for MLE-koncernen ændre navn, så de bærer firmanavnet ”Logisnext”.

Efter transformationen er de nuværende europæiske ledelsesstrukturer for Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe og UniCarriers Europe integreret i Mitsubishi Logisnext Europe strukturen.

Hiroyuki Shimma, Præsident for Mitsubishi Logisnext Europe B.V., siger:

- Ved at etablere en integreret Mitsubishi Logisnext Europe ledelse og forsyningskæde-struktur styrker vi kundens værdiskabelse og fremmer den globale position for Mitsubishi Logisnext.

-hawin

 

Om Mitsubishi Logisnext Europe

Mitsubishi Logisnext Europe (MLE), medlem af den globale Mitsubishi Logisnext Group, blev etableret 1. april 2018 som indehaveren af Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe- og UniCarriers Europe-gruppen. Tilsammen dækker de markederne i Europa, SNG, Mellemøsten og Afrika med egne datterselskaber og forhandlernetværk i 10 lande. Gruppens produktion og udvikling er placeret i Finland, Spanien og Sverige.

Læs mere om truck & intern transport

31/3 2020

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.