NC Nielsen
Modulas pluk- og lagerautomater indtager Danmark

Modulas pluk- og lagerautomater indtager Danmark

Den italienske leverandør af Lager- og plukatomater, Modula har åbnet en afdeling i Danmark, hvilket markerer begyndelsen på  virksomhedens ekspansion i Nordeuropa

Modula har etableret kontor i Danmark. Dermed kan den italienske virksomhed nu også tilbyde virksomheder i Skandinavien pladsbesparende og effektive pluk- og lagerløsninger.

Den strategiske udvidelse sker for at Modula kan servicere sine kunder mere effektivt og samtidig etablere sin tilstedeværelse i den nordeuropæiske region.

Siden Modula leverede sine første lagerautomater i 1987, har virksomheden hjulpet en lang række kunder med at optimere deres lager- og logistikoperationer. Samtidig er man blevet en forretningspartner for mere end 20.000 kunder verden over.

Den første af flere nye nordeuropæiske afdelinger
Den nye afdeling i Danmark er den niende i 'World-wide',  og markerer en milepæl i virksomhedens vækstrejse og muliggør, at Modula kan tilbyde sine state-of-the-art produkter og tjenester til en endnu bredere vifte af virksomheder i regionen.

Den danske afdeling er den første af de planlagte nordeuropæiske afdelinger.

Den giver Modula mulighed for at arbejde tæt sammen med eksisterende og potentielle kunder i regionen og levere skræddersyede løsninger, der imødekommer deres specifikke pluk- og lagerbehov.

Modulas produktionssted i Caselgrande i Italien. 

Derfor har Modula ansat et team af erfarne fagfolk, der er velbevandret på det lokale marked, for at sikre, at kunderne får det højeste serviceniveau og den bedste support.

Hurtigere svartider ved support og vedligehold
For at forbedre kundetilfredsheden yderligere vil det resultere i hurtigere svartider omkring vedligeholdelse, teknisk support og konsultation.

Derudover vil kunder i Danmark og de nærliggende lande have adgang til Modulas nyeste produkter, herunder lagerautomaterne, karuseller, tilpasset software og plukkeløsninger.

Alle produkter er designet til at forbedre lagerets effektivitet og reducere omkostningerne i hele forsyningskæden.

I overensstemmelse med Danmarks og Sveriges forkus på bæredygtighed, er det også et væsentligt værdiområde for Modula.

I følge Modula, kan virksomheder minimere spild i alle processer med leverandørens teknologiske løsninger og skabe et bedre arbejdsmiljø for deres medarbejdere.

- Vi glæder os over åbningen af vores nye afdeling i Nordeuropa. Denne ekspansion er et bevis på vores dedikation til at levere automatiserede lagerløsninger i topkvalitet til vores værdsatte kunder siger Massimiliano Gigli, administrerende direktør og international salgsdirektør hos Modula.

Lagerløsninger til en bred vifte af brancher
Virksomheden ser frem til at samarbejde med virksomheder i Danmark for at hjælpe dem med at optimere deres operationer og opnå nye niveauer af effektivitet.

Jørgen Ladefoged er ny administrerende direktør for Modula Nordics.

Det er en mission der ligger Jørgen Ladefoged på sinde. Han er ny administrerende direktør for Modula Nordics. 

- Efter at have arbejdet i flere år inden for logistik og industriel automatisering søgte jeg en ny og spændende udfordring, der ville kombinere innovation, vækst og en vision for fremtiden. Modulas innovative løsninger, viste sig at være svaret på, hvad jeg ledte efter.

- Det er en virksomhed, der konstant vokser og forpligter sig til at investere mere i det lokale marked, hvor den ser betydeligt potentiale.

Perfekte løsninger til Danmark
Inden for sine ekspansionsplaner har Modula nøje undersøgt det nordeuropæiske marked for at sikre, at de nye steder er godt tilpasset lokale tendenser og behov.

Ifølge virksomhedens analyse har markedet vist, at Sverige har oplevet betydelig udvikling inden for brancher som bilproduktion, informationsteknologi og elektronikproduktion.

Danmark derimod kendetegnes ved styrker inden for pharma, teknologi, fødevareindustri, vedvarende energi og bæredygtighed.

Modulas area Sales Manager hos, Morten Hvenegaard, mener da også at Modula har de perfekte løsninger til det danske marked på grund af deres evne til at tilpasse sig alle størrelsesforhold, brancher og anvendelser.

Produktion af Modulas pluk- og lagerautomater.

- Det arbejde, der er udført i de seneste år med lokale forhandlere, har tilladt os at opbygge et kendskab til vores virksomhed, og vi vil fortsætte i denne retning for yderligere at etablere vores brand og gøre det kendt for alle virksomheder ved at udnytte vores internationale portefølje, siger Morten Hvenegaard.

Virksomheden har en mission
Modulas udvidelse med en dansk afdeling og afdelinger i de andre skandinaviske lande er i overensstemmelse med virksomhedens mission om at styrke sig globalt med innovative, pladsbesparende lagerløsninger, som samtidig er mere bæredygtige end tidligere set.

Den nye afdeling vil supplere Modulas eksisterende globale netværk bestående af tre hovedkvarterer (Italien, USA, Kina), ni afdelinger i Frankrig, Tyskland, Spanien, Storbritannien, Mexico, Polen, Indien og mere end 100 forhandlere over hele verden. 

Det skal være med til at konsolidere virksomhedens position blandt de ledende virksomheder inden for den automatiserede pluk- og lagerløsninger.

En ny afdeling i Sverige vil blive tilføjet allerede ved udgangen af året.

-hawin

 

13/10 2023
 • Et godt partnerskab styrker en forretning i udvikling

  Et godt partnerskab styrker en forretning i udvikling

  truck ›Mitsubishi Forklift Trucks har leveret en nye flåde af trucks til Kruuses samlede lageroperationer. Det styrker processerne i vareflowet, minimerer omkostningerne til reparationer af materiellet og betyder, at virksomheden er godt rustet til håndtering af stigende varemængder
 • Ny Yale-plukketruck kan også læsse lastbiler

  Ny Yale-plukketruck kan også læsse lastbiler

  truck ›Yale udvider sortimentet af fleksibelt lagerudstyr med tilføjelsen af en ny plukketruck, der også kan læsse lastbiler
 • Continental leverer nok en gang robuste nøgletal i et ustabilt marked

  Continental leverer nok en gang robuste nøgletal i et ustabilt marked

  truck ›Trods et år, der var præget af højere renter, svingende energi- og materialepriser, nedskrivning på varelagre i autobranchen samt øgede klimakrav og rekrutterings­udfordringer i transportsektoren leverer det danske selskab i Continental-koncernen igen i 2023 en omsætning på tæt på en halv milliard
 • Clark vender hjem til USA

  Clark vender hjem til USA

  truck ›Clark Material Handling Company har netop annonceret etableringen af sit globale hovedkvarter i USA. Det er et skridt, som bringer skaberen af den moderne gaffeltruck tilbage fra Korea til USA og det skal lægge grunden til en global vækststrategi
 • Knapp styrker sin position trods et hårdt marked

  Knapp styrker sin position trods et hårdt marked

  truck ›Efter flere år med høj vækst fortsætter logistikvirksomheden Knapp med at skabe solide resultater i sit seneste regnskabsår. På trods af vanskelige økonomiske forhold overalt i verden har ordrebøgerne været godt fyldte, bl.a. i kraft af succesfulde samarbejder med danske kunder
 • Sealing System accelererede væksten i 2023

  Sealing System accelererede væksten i 2023

  truck ›I 2023 skabte den skandinaviske totalleverandør af automatiserede pakke- og palleteringslinjer, Sealing System, fortsat fremgang efter høj aktivitet i Danmark og en række europæiske markeder
 • Mobile robotter i overhalingsbanen

  Mobile robotter i overhalingsbanen

  truck ›Low Cost Automation-produktlinjen "ReBeLs on Wheels" fra igus reducerer omkostningerne til mobile robotter for SMV'er takket være moderne plastteknologi
 • IFOY Award 2024 er blevet uddelt

  IFOY Award 2024 er blevet uddelt

  truck ›Jungheinrich, Ravas Europe, Safelog med Mercedes, SSI Schäfer og Still var alle modtagere af de eftertragtede intralogistikpriser. Brightpick vandt IFOY Start-up of the Year Award