ncnielsen
ncnielsen

 

N.C. Nielsen samarbejder med AR RackingN.C. Nielsen har indgået samarbejde med spanske AR Racking, og tilbyder derfor effektiv og nytænkende lagerindretning som er integreret med specialmaskiner inden for lagerteknik.

N.C. Nielsen samarbejder med AR Racking

N.C. Nielsen samarbejder med producenten af lagersystemer AR Racking fra Spanien. Det gør det muligt at levere komplette lager- og logistikløsninger, hvor gennemtænkt lagerindretning og maskiner fra Lindes produktportefølje går hånd i hånd og effektiviserer den samlede lagerlogistik

Et stigende antal virksomheder ser lageret som en dynamisk størrelse, der kan bidrage til en styrket konkurrencekraft. Interessen for intelligente, velindrettede og fleksible lagre er stærkt stigende.

N.C. Nielsen har derfor etableret en specialistfunktion, der sammen med bl.a. AR Racking kan designe, producere og levere kundetilpassede lagerløsninger fra øverste hylde.

Flyvende start

I spidsen for specialistfunktionen finder vi produktchef på logistikløsninger Peter Brun fra N.C. Nielsen, der gennem årene har indrettet lager- og logistikløsninger i et meget stort antal og i vidt forskellige brancher over hele Danmark. Han fortæller:

- Vi er kommet flyvende fra start med vores lagerløsninger, og har allerede gennemført de første store projekter. Vi har nogle meget stærke kort på hånden gennem samarbejdet med AR Racking og naturligvis også gennem den brede vifte af Linde-løsninger inden for moderne lagerteknik. Det giver en høj grad af fleksibilitet, når vi står over for nye indretningsprojekter.

Nye innovative muligheder

Samarbejdet med AR Racking åbner endnu flere indretningsmuligheder i horisonten, som ifølge Peter Brun kommer kunderne til gode:

- Takket være samarbejdet med AR Racking kan vi nu love vores kunder en høj produktkvalitet, en fornuftig prissætning og leveringstider på få uger. Samtidig opererer vi med en bred vifte af muligheder, uanset om det gælder et stort industrielt lager på mange tusinde kvadratmeter med heavy duty-gods eller et mindre lager til en webbutik. Vi leverer alle former for lagerindretning med optimalt flow, udnyttelse af volumen og masser af indbygget sikkerhed.

 

-hawin 

 

 

Fakta om AR Racking

 

En af verdens førende producenter af lagersystemer

En del af Arania Group, som blev grundlagt i 1940

Hovedsæde i Bizkaia, Spanien

Beskæftiger omkring 800 medarbejdere

Kommercielt repræsenteret i 65 lande verden over

Fremstiller årligt 400.000 tons stålmateriale

 

 

Læs mere om truck & intern transport

4/2 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien