ncnielsen
ncnielsen

 

Nu 50.000 opkoblede gaffeltruckI_Site Product Manager hos Toyota Material Handling Marcus Löwendahl

Nu 50.000 opkoblede gaffeltruck

Toyota opkobler kundernes gaffeltruck med den prisvindende flådestyringsløsning I_Site. For nylig rundede man 50.000 opkoblede truck globalt set. Det gør producenten til en af de førende udbydere af løsninger inden for telematik og innovation til gaffeltruckindustrien

I_Site Product Manager Marcus Löwendahl forklarer styrken ved flådestyring og telematik inden for materialehåndtering:

- Vores I_Site løsning er rettet mod alle kunder, som ønsker at reducere omkostningerne, forbedre produktiviteten og øge sikkerheden inden for logistik - uanset om de ejer en enkelt truck eller har en stor flåde af gaffeltruck fordelt på flere steder globalt. Flere sikkerhedsbevidste kunder verden over har reduceret antallet af ulykker dramatisk med anvendelse af I_Site.

Flådestyring inden for logistik

Marcus Löwendahl forklarer at I_Site gør det muligt at få overblik over truckflåden og -førerne.

- Hver gaffeltruck er udstyret med en telematikenhed, der kommunikerer med en webserver via et telenetværk og giver kunden vigtig information om truck og føreres præstation. Disse data er tilgængelige via webportalen eller en smartphone app, hvilket er perfekt, når man er afsted eller arbejder væk fra virksomheden.

Han kommer ind på at anvendelsen af et flådestyringssystem giver mange fordele inden for fire hovedområder:

  • Omkostningsstyring: Reduktion af skadesomkostninger, optimering af flådestørrelse og antal førere
  • Produktivitet: Optimeret maskinudnyttelse, forbedret fører-præstation, meddelelser i realtid og systemadvarsler
  • Sundhed og sikkerhed: Styring af føreradgang og førerbeviser, kontrol af maskinerne før brug, kollisionsovervågning, lockout ved kollision, lockout foretaget af den overordnede, lockout-nulstillingsprocedurer
  • Miljø: Forlængelse af maskinens levetid, optimeret brug af og levetid på batteriet, reduktion af tomgangskørsel med diesel- og gasdrevne truck.

Som Marcus Löwendahl ser udviklingen og tendenserne inden for flådestyring i logistikløsninger er han overbevist om at alle gaffeltruck vil være opkoblede om bare få år – ligesom mange andre 'ting' i samfundet.

- Vi bliver også i stand til at opkoble andre køretøjer og maskiner på vores kunders virksomheder. Systemet vil levere al denne information til brugerne på en mere intelligent måde, mere effektivt og hurtigere, i realtid eller præcis, hvornår og hvordan man ønsker det.

Han er da også begejstret for den vigtige milepæl i i Toyota Material Handlings truuckhistorie med 50.000 opkoblede truck.
 
- Ingen af vores konkurrenter er bare i nærheden af at nå et lignende resultat globalt. Men samtidig stiger tallet så hurtigt, at vi snart vil kunne fejre 100.000 og sågar 500.000 opkoblede truck, uddyber Marcus Löwendahl.

Sweet I_Site Dreams hos chokolaefabrikanten

Cloetta er en stor konfekturevirksomhed i Skandinavien og Holland, som fremstiller chokoladeprodukter og slik. Virksomheden sælger sine varer i mere end 50 lande verden over. Fabrikken i Ljungsbro i Sverige har nu i et år været en meget tilfreds I_Site kunde.

Hele flåden i Ljungsbro med 51 gaffeltruck er udstyret med I_Site, inklusive kontrol før brug. Lars Jonsson, Project and Fleet Manager på Cloettas chokoladefabrik i Sverige, udtaler:

- Vi er meget imponerede af I_Site løsningen, især når det gælder opfølgning på sikkerhed og muligheden for at styre føreradgang. I_Site var en del af årsagen til, at vi valgte Toyota som vores truckleverandør for et år siden.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

11/12 2017

Mest læste


Seneste nyheder