ncnielsen
ncnielsen

 

Nu forhandler N.C. Nielsen også MasterMoverN.C. Nielsen har netop indgået samarbejdsaftale med britiske MasterMover om dansk forhandling af de verdenskendte og el-drevne trækkere.

Nu forhandler N.C. Nielsen også MasterMover

Den 1. august 2019 lød startskuddet til et nyt samarbejde mellem britiske MasterMover og danske N.C. Nielsen, som denne dag blev officiel forhandler af det fulde produktprogram af de kendte trækkere på dansk grund

MasterMover blev grundlagt i 1997 i Derbyshire i Storbritannien, hvor trækkerne stadig udvikles og fremstilles på egen fabrik. På forholdsvis kort tid har MasterMover udviklet sig til et globalt brand inden for el-drevne trækkere til en bred vifte af brancher.

Opskriften på virksomhedens succes er en kombination af høj produktkvalitet, innovation, sikkerhed og kundefokuserede løsninger.

Med MasterMover tilbyder N.C. Nielsen dermed et meget bredt udvalg af trækkere, der kan håndtere kapaciteter på mellem 50 kg og 120.000 kg. De el-drevne maskiner kan trække eller skubbe vogne med stor præcision, overblik og sikkerhed – uanset om det gælder vindmøllevinger i industrien, bådtrailere i lystbådehavnen, bagagevogne i lufthavnen eller rullebure i detailhandlen.

Samarbejdsaftalen mellem N.C. Nielsen og MasterMover indebærer salg, support og service af det fulde MasterMover produktprogram på det danske marked.

Forhandler udvider paletten

Med forhandlingen udvider N.C. Nielsen sin palet af løsninger til intern transport, ikke mindst inden for heavy duty-området, hvor markedet efterspørger stærkt specialiserede løsninger.

- Vi oplever en stor efterspørgsel efter specialiserede heavy duty-løsninger, hvor der er brug for at flytte tonstunge emner med stor sikkerhed, manøvredygtighed og effektivitet på korte afstande. Her kommer MasterMover ind i billedet med sine kraftige, kompakte og bomstærke trækkere, der kører med en jævn acceleration. Vi glæder os over at kunne tilbyde endnu flere specialløsninger på netop dette område, udtaler salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

De el-drevne MasterMover maskiner til gående fører passer desuden godt ind i N.C. Nielsens filosofi om at kunne levere flere grønne og bæredygtige transportløsninger. Med N.C. Nielsens egenudviklede Lithium-ION batterier til MasterMover maskinerne er kunderne sikret en effektiv og energirigtig transport.

-hawin

 

 

Læs mere om truck & intern transport

5/9 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien