ncnielsen
ncnielsen

 

Ny direktør og nyt domicil for Jungheinrich Danmark

Ny direktør og nyt domicil for Jungheinrich Danmark

Den 1. januar overtager Carsten Duus stillingen som administrerende direktør efter Martina Möller. Samtidigt annoncerer virksomheden nyt kontor og ny samarbejdspartner

2020 varsler på mange måder nye tider i Jungheinrich Danmark.
Carsten Duus, som tiltræder som adm. direktør,  blev ansat i Jungheinrich i 2015 som administrerende direktør for Jungheinrich Svenska AB.

De 2 selskaber vil nu forene kræfterne og drage nytte af de strategiske synergier, der findes i Skandinavien.
Efter fem succesfulde år som administrerende direktør i Jungheinrich Danmark A/S med flytning til 2 nye lokationer og en strategisk udvikling af den danske virksomhed vil Martina Möller flytte tilbage til Tyskland for at forfølge nye karrieremuligheder.

- Det har været en fantastisk tid med et godt team i Danmark og en meget succesrig strategisk rejse. Jeg vil gerne takke alle vores forretningspartnere og mine ansatte for det gode samarbejde og ønske min efterfølger Carsten Duus alt det bedste, siger Martina Möller.Den nye direktør får også nye omgivelser, idet Jungheinrich allerede er flyttet fra kontoret i Taastrup til nye lokaler på Park Alle i Brøndby. - Efter at vi indviede det nye kontor i Horsens/Jylland i juni 2017, har det nye kontor i Brøndby været næste punkt på vores plan om at følge med udviklingen, siger Martina Möller, som inden sin afgang nu også annoncerer en ny, officiel samarbejdspartner.

Det er Varde-virksomheden Team Truck ApS, som siden september måned har tilbudt alle Jungheinrich’s produkter og servicen på nær Jungheinrich’s Logistic system.

- Med Team Truck som vores nye partner følger vi vores fastlagte strategi om at øge vores markedsandel i Danmark. Vi er glade for at samarbejde med en så seriøs og anerkendt partner, siger Martina Möller.

-lipe

Læs mere om truck & intern transport

11/12 2019

Mest læste


Seneste nyheder

 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer