ncnielsen
ncnielsen

 

Ny forhandler af de gule der blev røde Selv i festligt lag handler det om minilæssere for Scantruck-sælger Michael Lehnshøj tv. og Dianalund Motors direktør, Christian Andersen.

Ny forhandler af de gule der blev røde

Dianalund Motor er Scantrucks første officielle minilæsserforhandler på Sjælland. Maskinerne har bare skiftet navn fra Mustang til Manitou, siden den første aftale blev indgået

Maskinerne var gule og hed Mustang, da direktør Christian Andersen hos Dianalund Motor A/S første gang tog en snak med sælger Michael Lehnshøj hos Scantruck. Nu er aftalen faldet på plads: Dianalund Motor er Scantrucks første officielle forhandler af minilæssemaskiner på Sjælland. Men ikke af gule Mustang’er. Derimod røde Manitou-minilæssere.

- Manitou er helt i front på verdensplan med teleskoplæssere og terrængående gaffeltruck. Koncernen ejer Mustang, som producerer både knækstyrede og skridstyrede minilæssere og har besluttet at forenkle tingene ved simpelthen at markedsføre ét mærke. Det hedder så Manitou, og maskinerne er de samme, men blot røde. Minilæserne produceres uændret på samme fabrik i USA, så der er tale om de samme produkter, blot i en anden farve, forklarer Michael Lehnshøj.

Dianalund Motor kunne så debutere som forhandler af Manitou-minilæssere i forbindelse med udstillingen Have & Landskab i Slagelse, hvor Christian Andersen mere end én gang var omkring Scantruck-standen for en snak med Michael Lehnshøj. Dem har de to haft nogle stykker af – Mustang/Manitou-snakke.

Lige til højrebenet
 - Emnet kom faktisk op, da vi mødte hinanden i festligt lag. Siden har vi løbende talt sammen om muligheden for, at Dianalund Motor skulle blive forhandler. Derfor var det lige til højrebenet for os. Vi er helt gearet til opgaven med to servicevogne, der dedikeres til minilæssere, siger direktør Christian Andersen.

Christian Andersen er klar til at sælge og servicere minilæssere, som nu har skiftet kulør og navn fra gule Mustang til røde Manitou. Her med en italiensk Cangini-grenknuser i front.

Han er anden generation i det sjællandske maskinfirma, som hans far, Kurt Andersen, lagde grunden til i 1979. Efter et glidende generationsskifte over fem år, blev Christian Andersen eneejer af Dianalund Motor A/S den 1. januar i år.
Foruden direktøren selv, har yderligere syv medarbejdere deres daglige dont i virksomheden på Ventemøllevej i Dianalund.

-lipe

 

Læs mere om truck & intern transport

3/9 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed