ncnielsen
ncnielsen

 

Ny, international salgschef hos Palcut A/S

Ny, international salgschef hos Palcut A/S

Specialisten i løsninger til automatisk palletering, styrker det internationale salg med ansættelsen af Palle A. Christensen som salgschef hos Palcut A/S i Borbjerg ved Holstebro

Stillingen er nyoprettet, og 54-årige Palle A. Christensen får ansvaret for at udvikle salget af Palcuts automatiseringsløsninger til palleteringslinjer i bl.a. Middelhavsområdet og Østeuropa.
Målgruppen er primært drikke- og fødevareindustrien, og en vigtig del af jobbet bliver at udvikle forhandlerstrukturen og støtte forhandlerne i salgsarbejdet i de pågældende lande.

Med Palcut-arkdispensere og Antim-friktionspapir har den nyansatte salgschef gode argumenter på hånden:
Løsningen øger oppetiden på palleteringslinjen og reducerer både miljøbelastningen og risikoen for transportskader på paller med færdigprodukter.

Solid, international erfaring 
Palle A. Christensen har høstet omfattende erfaring fra den internationale emballageindustri, hvor han gennem 10 år har arbejdet hos Stora Enso, heraf de seneste fem år som Global Key Account Manager i Packaging-divisionen.
Her har han haft ansvaret for en række store skandinaviske kunder inden for detail, industri og fødevareindustrien, hvor han har været med at drive udviklingen af bæredygtige emballageløsninger.

Tidligere har han arbejdet 10 år med salgsansvar hos SCA Packaging, der nu er en del af DS Smith plc.

I fritiden er han en engageret frivillig på Nibe Festivalen og kan ses på golfbanen, når vejret og tiden tillader det. Palle A. Christensen er oprindeligt uddannet som produktionsassistent fra UCN Nordjylland og har siden videreuddannet sig som assurandør på Forsikringshøjskolen. Senest har han gennemført en uddannelse i key account management.

- Potentialet for Palcuts løsning til robotpakkelinjer er stort, fordi vi kan kombinere en høj grad af driftssikkerhed og markante besparelser med en mere miljøvenlig profil. Jeg kender kundernes behov på området ud og ind efter mine mange år i emballageindustrien, og nu ser jeg frem til at møde dem med unik portefølje i mappen, siger Palle A. Christensen.

Adm. direktør i Palcut A/S, Rudi Pedersen supplerer: Palcut-løsningen reducerer også behovet for manuelt arbejde, og det gør produktionslinjerne mindre sårbare i en tid med trusler som COVID-19. Det er en dimension, der også giver vores nye salgschef gode kort på hånden.

-lipe

Læs mere om truck & intern transport

9/9 2020