ncnielsen
ncnielsen

 

Ny pallevogn med Lithium-batteri fra Logitrans

Ny pallevogn med Lithium-batteri fra Logitrans

Den danske producent af udstyr til intern materialehåndtering, Logitrans, lancerer nu en selvkørende pallevogn med Lithium-batteri

I pallevognen er der fokus på høj performance og effektivitet. Den har et smart og robust design - og der er fuld fokus på brugerens sikkerhed og ergonomi.

- For at imødekomme de mange forespørgsler fra vores kunder om en pallevogn med Lithium-batteri er vi nu meget glade for at lancere vores Mover. Med en kapacitet på 1500 kilo er den perfekt egnet til let og mediumtung materialehåndtering, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans.

Batteriet vejer kun 4,5 kilo og har små dimensioner, hvilket muliggør en ekstremt kompakt konstruktion. Batteriet kan udskiftes på to sekunder, og opladningen tager kun 2,5 timer med lang driftstid mellem opladninger. Lithium-batterierne har et højt antal battericykler. Det er muligt at manøvrere med håndtaget i lodret position, hvilket giver en optimal pladsudnyttelse.

Brugerens ergonomiske arbejdsbetingelser er også i fokus. Det ergonomisk korrekte håndtag har bløde greb og returnerer med en kontrolleret blød bevægelse til lodret position. I håndtaget er der integreret et pincode-panel med LCD-display, der viser vognens status. Det sikrer en nem styring og betjening.

-hawin

 

Læs mere om truck & intern transport

4/12 2019

Mest læste


Seneste nyheder

 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions