ncnielsen
ncnielsen

 

Ny salgschef hos Nicolaisen & LarsenSet fra venstre administrerende direktør Morten Krusborg og salgschef Bo M. Nørgaard.

Ny salgschef hos Nicolaisen & Larsen

Bo Nørgaard er pr. 1. juli 2019 ansat som Salgschef hos Nicolaisen & Larsen. Han får ansvaret for hele salgsteamet samt alt salg af nye JCB produkter og brugte maskiner i Danmark

Bo Nørgaard kommer med en stærk baggrund indenfor salg og kommer fra en stilling som Produkt- og salgschef for Heavy duty maskiner hos N.C. Nielsen. Den nye salgschef har da også stor erfaring indenfor teknisk salg til både landbrug og entreprenørbranchen samt til industrikunder.

- Jeg glæder mig til at komme i gang hos Nicolaisen & Larsen og være med til at stå spidsen for en af de stærkeste brands på markedet. Jeg ser frem til at bidrage til den positive udvikling i Nicolaisen & Larsen sammen med den øvrige ledelse, udtaler Bo Nørgaard.

- Vi er glade for at Bo er startet hos os og det er vi sikre på at mange af vores kunder også vil være. Han kender allerede mange af kunderne, og med hans mange års erfaring indenfor teknisk salg og kendskab til branchen vil han også hurtigt få noget fra hånden og være med til at bringe Nicolaisen & Larsen frem imod de strategiske pejlemærker, der er sat, udtaler Morten Krusborg, administrerende direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.

-hawin

Læs mere om truck & intern transport

2/9 2019

4-vejs truck

AGV

Batterier

Brugte truck

Diesel-truck

El-truck

Elektriske palletruck

Elektriske Pallevogne

Gas-truck

Hjul

Lagervogne

Læsseramper

Læssesluser

Løftevogne

Messer

Palleløftere med vægt

Reolløsninger

Saxløftere

Stablere

Sækkevogne

Transportsystemer

Udstyr og aggregater

Warehouse

Tilføj dit firma her.
Send en mail.

Mest læste


Seneste nyheder

 • DENIOS

  DENIOS

  Miljøbeskyttelse & Sikkerhed Lagring af farlige medier - Arbejdssikkerhed
 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions