ncnielsen
ncnielsen

 

ProTruck styrker salget af rengøringsmaskiner

ProTruck styrker salget af rengøringsmaskiner

Gaffeltruckforhandleren ProTruck med afdelinger i Odder og Ringsted har udnævnt Janni Rahbek Frederiksen som Key Account Manager for porteføljen af gulvfeje- og gulvvaskemaskiner til det industrielle segment. Dermed har man for første gang en sælger i staben, der udelukkende står for salget af rengøringsmaskinerne

Af Hans Windeløv

- Vi har haft maskinerne i produktsortimentet i flere år. De er oftest blevet solgt i forbindelse med, at gaffeltrucksælgerne var i dialog om salg af gaffeltruck til både eksisterende og nye kunder. Indimellem har vi også kunnet tage snakken om rengøringsmaskinerne med vores faste kunder, når vi har lavet servicetjek hos dem. Eller har skullet justere truckflåderne og snakke levering af gaffeltruck og nye logistikløsninger.

- Vi startede med fejemaskinerne fra Dulevo for fem år siden. For to år siden udvidede vi så sortimentet med Fimap. I forbindelse med at vi nu har et sortiment, som dækker meget bredt, har vi oplevet en noget større interesse for rengøringsløsningerne. Vi kan simpelt hen skrue en pakke sammen til kunderne, så de får lige præcis det rengøringsudstyr, der passer til deres virksomhed og deres indretning. 

Sådan siger salgs- og marketingdirektør i ProTruck, René Bertelsen.

Interessen hos kunderne er der

ProTruck oprettede i begyndelsen af 2020 stillingen dedikeret udelukkende til salget af rengøringsmaskiner.

- Med Janni Rahbek Frederiksen som konsulent på rengøringsmaskinerne får vi en medarbejder, der udelukkende skal koncentrere sig om salget inden for dette område. Interessen hos kunderne er der rent faktisk. Vi ønsker at skrue op for indsatsen og samtidig sørge for, at salg og serviceaftaler bliver fulgt til dørs og fulgt op med konkret handling og løbende dialog. Det mener vi kan gøre ProTruck til en seriøs spiller i dette segment, siger René Bertelsen.

Janni Rahbek Frederiksen startede som salgselev hos ProTruck i 2017 og blev færdig i januar 2020.

- Jeg nåede lige at komme lidt ud på landevejene og fik da også lukket nogle aftaler og solgt nogle produkter, inden Danmark lukkede helt ned. Det har så gjort det muligt for mig at blive helt fortrolig med sortimentet af maskiner, som ud over feje- og gulvvaskemaskinerne også tæller håndholdt udstyr til desinfektion

Demomodeller med i bilen

Inden coronakrisen gjorde kundebesøg umuligt, var Janni Rahbek Frederiksen rundt til en række mindre virksomheder såsom bilhuse og autoværksteder, fitnesscentre, små butikker og mindre firmaer. Når Danmark så småt får gang i hjulene og begynder at genåbne over en bred front, er det meningen, at hun gradvis skal udvide paletten af kundegrupper og altså også få nogle af de større industrivirksomheder og kommunale og offentlige institutioner ind i kundekredsløbet.

- Med det store sortiment af industrielt rengøringsudstyr, som vi forhandler, kan vi skræddersy løsninger, som passer perfekt til kundernes behov. Både de mindre og de større.

 Janni Rahbek Frederiksen tilbyder at besøge virksomheder og lave demonstrationer af maskinerne, og ellers er der mulighed for at besøge ProTruck i Odder, hvor hele sortimentet fra begge brands er udstillet.

Mange virksomheder er interesseret i, at alt deres rengøringsudstyr kommer fra samme leverandør, fordi det gør servicering og opfølgende dialog om udstyret, om maskinerne og tilkøb af ekstra udstyr meget nemmere.

- Hos ProTruck har vi endvidere altid mere end 50 rengøringsmaskiner på lager. Og vi kan hurtigt skaffe udstyr, hvis kunderne skal have hele flåder leveret, siger Janni Rahbek Frederiksen.

Rene linjer hos virksomhederne

Lige nu ser hun frem til, at Fimaps nye løsninger, Sanitizer og E-Spray, kommer på markedet.

- Sanitizer er en maskine, som kombinerer traditionel gulvvask med desinficering af lodrette flader ved hjælp af en række dyser, som sidder på siden og i bunden af maskinen. Man kan enten vaske gulv samtidig med, at man rengør paneler, døre og dørhåndtag, eller rengøre lodrette flader og gulvet én ad gangen. Muligheden for brugen af dyserne, der sprøjter forstøvet desinficerende væske på overfladerne, muliggør hurtig rengøring af flader, der ellers er tidskrævende at komme i bund med, fastslår Janni Rahbek Frederiksen.

Hun har endvidere store forhåbninger om, at den håndholdte sprayløsning fra Fimap, E-Spray, som netop er lanceret, kan gøre desinficering af eksempelvis toiletter, omklædningsrum og badeværelser nemmere.

- I rum og på steder, hvor man ikke kan komme til med maskinerne, sprøjter man en forstøvet og desinficerende coating på vægge, paneler, håndtag og vandhaner med sprayudstyret. Det sørger for at kritiske områder bliver desinficeret. Når overfladen bliver berørt af coatingen, aktiveres kemien og dræber bakterierne, siger Janni Rahbek Frederiksen.

Hun glæder sig til at komme ud og præsentere de mange løsninger for kunderne og ser frem til, at ProTruck indtager markedet for rengøringsudstyr.   

 

 

 

 

Læs mere om truck & intern transport

2/7 2020

Mest læste


Seneste nyheder

 • Dansk Niels Bo

  Dansk Niels Bo

  Transportvogne, plastkasser, affaldshåndtering og lagerudstyr.
 • Hans Schourup

  Hans Schourup

  Lagerindretning - Inspiration og referencer
 • Combilift

  Combilift

  Customised material handling solutions
 • BLEVA

  BLEVA

  Markedes bedste udvalg af plastkasser til industrien